Index / Sport en fitness / Hoe te converteren Elliptical Strides naar Miles

Share This Post

Sport en fitness

Hoe te converteren Elliptical Strides naar Miles

Een elliptische machine is een soort oefening apparaat dat gebruikers voorziet van een cardiovasculaire training. Elliptische machines hebben pedalen die je manipuleren om een ​​loopbeweging te simuleren. U kunt ontdekken hoeveel mijlen je hebt "gere

AdvertisementEen elliptische machine is een soort oefening apparaat dat gebruikers voorziet van een cardiovasculaire training. Elliptische machines hebben pedalen die je manipuleren om een ​​loopbeweging te simuleren. U kunt ontdekken hoeveel mijlen je hebt "gereisd" op een elliptische machine door het uitvoeren van een paar eenvoudige berekeningen.

Wat je nodig hebt

Rolmaat

Rekenmachine

Meet de afstand tussen de twee pedalen van uw machine wanneer ze volledig zijn verlengd. Dit staat bekend als een 'stap. " Je mag niet nodig om een ​​meting uit te voeren als de handleiding van uw apparaat beschikt over deze gegevens. De meeste elliptische machines hebben een stap die tussen de 7 en 21 centimeter in lengte meet.

Verdeel het aantal inches in een mijl (63.360) door de lengte van pas uw elliptische machine. Bijvoorbeeld, als uw machine heeft een 15-inch stride, verdelen 63.360 met 15 tot 4.224 stappen per mijl te krijgen.

Verdeel de totale bedrag van de stappen die u in een bepaalde sessie uitvoeren door uw antwoord van stap 2 om te bepalen hoeveel mijlen u voltooid. Bijvoorbeeld, als je voltooide 8448 stappen en uw machine heeft een 15-inch stride, verdeel 8448 met 4.224 tot een totaal van 2 mijl te krijgen.

Share This Post