Index / Eten drinken / Hoe te converteren Cacao naar Sweet chocolade voor Cooking

Share This Post

Eten drinken

Hoe te converteren Cacao naar Sweet chocolade voor Cooking

Wanneer een brownie of chocolade cake recept voor ongezoete of bitterzoete chocolade en uw voorraadkast houdt alleen cacaopoeder, hoeft u niet om uw chocolade craving vertragen met een trip naar de markt. Net als alle andere chocolade, enige vorm van

AdvertisementWanneer een brownie of chocolade cake recept voor ongezoete of bitterzoete chocolade en uw voorraadkast houdt alleen cacaopoeder, hoeft u niet om uw chocolade craving vertragen met een trip naar de markt. Net als alle andere chocolade, enige vorm van cacaopoeder - Nederlands-verwerkte of regelmatig ongezoet cacaopoeder - is gemaakt van geroosterde, gemalen cacaobonen. De druk wordt gebruikt om een ​​deel van de cacaoboter te verwijderen en laat alleen de cacaobestanddelen, die vermalen tot poeder zijn. Net als reguliere cacaopoeder, Nederlands-Verwerkt cacaopoeder gaat door dit zelfde proces, behalve dat de bonen worden geweekt in een kalium-oplossing om de zuurgraad te neutraliseren voordat ze geroosterd. Te vervangen door cacaopoeder voor chocolade, alleen gebruik maken van reguliere ongezoet cacaopoeder als Nederlands-verwerkte vereist aanpassingen aan de rijsmiddel.

Wat je nodig hebt

Cacaopoeder

Gesmolten boter of olie

Suiker, optioneel

Bepaal hoeveel ounces van chocolade die u nodig hebt, dan vermenigvuldig dat getal met drie. Gebruik dit nummer als het aantal eetlepels cacaopoeder te meten in de vloeibare ingrediënten. Bijvoorbeeld, als u 2 ounces van chocolade nodig hebt, gebruik 6 eetlepels cacaopoeder.

Maatregel 1 eetlepel gesmolten boter of olie per ounce ongezoete chocolade of 1/2 eetlepel boter of olie per ounce van semi-zoete chocolade. Aan de vloeistof ingrediënten.

Voeg 1 1/2 eetlepel suiker aan de hoeveelheid suiker opgeroepen per ounce van halfzoete chocolade nodig. Als de recept voor ongezoete chocolade, geen andere toevoegingen nodig.

Share This Post