Index / Huis / Hoe te converteren 220V naar 110V Lighting

Share This Post

Huis

Hoe te converteren 220V naar 110V Lighting

Over de hele wereld, elektriciteit werkt op verschillende voltages. Daarom kunnen elektronische apparaten, zoals verlichting apparatuur een converter nodig in andere landen te laten functioneren. Als u een licht zoals een lamp die werkt op 220 volt,

Advertisement

Over de hele wereld, elektriciteit werkt op verschillende voltages. Daarom kunnen elektronische apparaten, zoals verlichting apparatuur een converter nodig in andere landen te laten functioneren. Als u een licht zoals een lamp die werkt op 220 volt, kunt u bepalen of het licht van een omvormer of een adapter om te functioneren in een land met 110 volt elektriciteit nodig.

Wat je nodig hebt

  • 220 volt tot 110 volt converter

    Adapter plug voor het land met 110-volt elektriciteit

Bepaal of de 220-volt verlichting apparatuur die u wilt gebruiken in een land met 110 volt elektriciteit een converter nodig. Kijk voor een sticker op het netsnoer. Als alternatief wordt informatie over de spanning soms direct afgedrukt op de stekker van het apparaat. Als het label bevat een scala aan spanning die 110 volt omvat, hoeft u niet een power-converter nodig. Bijvoorbeeld kan een label geeft '220V - 110V. " Dit betekent dat de inrichting kan functioneren met elke stroom voltage van 220 volt tot 110 volt.

Bevestig de stekker van het apparaat om de macht converter. Als uw apparaat niet geschikt is voor 110 volt elektriciteit, duw het einde van de stekker van het apparaat in een beschikbare stopcontact op de omvormer.

Bepaal het type adapter plug gebruikt in het land met 110 volt elektriciteit. U kunt een online bron gebruiken, zoals Electricaloutlet.org het soort gebruikte adapter in een bepaald land te bepalen.

Steek de omvormer in de juiste adapter voor het land dat u wilt de verlichting apparatuur te gebruiken.

Steek de adapter in een stopcontact in het land waar u de verlichting apparatuur te gebruiken.

Verplaats de omvormer naar de "On" positie om te beginnen met het gebruik van de verlichting.

Share This Post