Index / Bedrijf / Hoe te controleren Silicone Migration

Share This Post

Bedrijf

Hoe te controleren Silicone Migration

Siliconen migratie - de beweging van siliconen in een component naar een ander deel van dat onderdeel - is een zorg voor fabrikanten van elektronische apparatuur. Vaak is het probleem is niet het silicone zelf, maar verontreinigingen die worden aange

AdvertisementSiliconen migratie - de beweging van siliconen in een component naar een ander deel van dat onderdeel - is een zorg voor fabrikanten van elektronische apparatuur. Vaak is het probleem is niet het silicone zelf, maar verontreinigingen die worden aangetroffen in de siliconen. Die verontreinigingen kunnen storingen veroorzaken in schakelaars (waaronder microschakelaars) en kan verkeerde elektrische aansluitingen in circuits te creëren. Moderne silicone polymeren meeste verontreinigingen die deze problemen veroorzaakt geëlimineerd. Toch kan extreme hitte de viscositeit van siliconen polymeren in elektronische componenten te verhogen en ervoor zorgen dat ze migreren naar gebieden waar ze de prestaties kunnen belemmeren.

Do siliconen niet aanraken tijdens het werk of het samenstellen van een printplaat. De meest voorkomende methode van de overdracht is contact overdracht, die optreedt wanneer iemand nat siliconen raakt en dan raakt een ander oppervlak. Als u werkt met silicone in een component, volledig schoon en uw handen of verandering handschoenen drogen voordat u gaat werken met een ander deel van dezelfde component.

Gebruik geen spuitbussen die siliconen bevatten, tijdens het werken met zichtbare circuits niet gebruiken. Silicone dat wordt verneveld kunnen worden vanuit de lucht en het verzamelen op elk oppervlak dat in de buurt van waar de siliconenspray werd gebruikt.

Gebruik gecontroleerde vluchtig (CV) siliconen in componenten die kunnen worden beïnvloed door silicone migratie. Droogsiliconen die in een component kan migreren onder stress omstandigheden, zoals hoge hitte. Wanneer dit gebeurt, wordt het vluchtige en kan condenseren op de operationele onderdelen. Dow Corning maakt een lijn CV siliconensprays, coatings, encapsulants en thermische conductives dat siliconen voorkomen dat vluchtige onder normale bedrijfsomstandigheden.

Gebruik haarnetjes en beschermende kleding wanneer u werkt met onderdelen die beschadigd kunnen raken door silicone migratie. Veel voorkomende huishoudelijke spuitbussen producten - zoals deodorant en haarlak - gebruik silicone.

Share This Post