Index / Gezondheid / Hoe te Cold Feet voorkomen

Share This Post

Gezondheid

Hoe te Cold Feet voorkomen

Voeten die koud geworden als gevolg van vocht, wind of het ontbreken van de bloedstroom niet alleen uw hele lichaam te voelen gekoeld, maar zijn ook een groter risico op letsel als gevolg van verminderd gevoel. Behoudens een ernstige medische aandoen

Advertisement

Voeten die koud geworden als gevolg van vocht, wind of het ontbreken van de bloedstroom niet alleen uw hele lichaam te voelen gekoeld, maar zijn ook een groter risico op letsel als gevolg van verminderd gevoel. Behoudens een ernstige medische aandoeningen, zodat de voeten toasty of u nu binnen of buiten vereist slechts een paar eenvoudige maatregelen. Leer hoe u koude voeten te voorkomen door het kiezen van de juiste sokken en schoenen, het gebruik van thermische schoen inserts en het verbeteren van uw bloedsomloop.

Wat je nodig hebt

Vochtafvoerende sokken water- en winddicht schoeisel Warming schoen inserts

Ingecheckt voor medische aandoeningen die koude voeten kan veroorzaken. Hart- en vaatziekten, perifere neuropathie (vaak een complicatie van diabetes), multiple sclerose, syndroom van rusteloze benen, kneep zenuwen en de ziekte van Raynaud kunnen allemaal koude voeten. Met een juiste diagnose, kunt u in staat om een ​​behandeling om de oorzaak van uw koude voeten te elimineren te vinden.

Kies sokken gemaakt van synthetische vochtafvoerende vezels zoals acryl of CoolMax. Deze stoffen neemt vocht weg van je huid en houdt uw voeten droog, wat essentieel is voor het houden van hen warm. Omgekeerd, natuurlijke vezels zoals katoen en wol water vast te houden. Wol, echter buiten aanvaardbaar omdat warmte vasthoudt zelfs als het nat is. Een paar van de middelzware sokken vormen over het algemeen voldoende warmte. Zo niet, dan draag wicking sokken naast de huid en isolerende sokken van fleece of wol over hen. Beide paren moet los genoeg zijn om het verkeer niet te beperken.

Kies schoenen of laarzen gemaakt van materiaal dat kan houden de voeten droog en warm. Schoenen moeten waterdicht en winddicht zijn. -Fleece gevoerde schoenen gemaakt van leer of-made gemaakt isolatiemateriaal is een goede keuze. Kies schoenen die de enkels behandeld sneeuw en water buiten te houden. Schoeisel moet goed passen, maar niet zo strak dat het verkeer belemmert zijn. Bij het dragen van de winter sokken, moet je waarschijnlijk schoeisel een halve maat groter dan normaal.

Zet uw schoenen met opwarming inserts. Schoen inserts gemaakt van isolerend of warmte-reflecterend materiaal zoveel mogelijk te beperken verlies van lichaamswarmte van uw voeten. Batterij bediende verwarmde schoen inserts, aangedreven door een accu aangesloten op de kuit, zijn ook beschikbaar. Probeer eerst isolerende of warmte-reflecterende inserts, die goedkoper en gemakkelijker te gebruiken zijn. Als die niet voldoende helpt, probeer op batterijen inserts.

Verbeter uw bloedsomloop door middel van training en voeding. Als je zitten of staan ​​voor lange periodes, zo nu en dan bewegen genoeg om je hart pompen te krijgen. Zelfs een stevige wandeling door de kamer kan helpen. Doe aerobics meerdere keren per week om uw algehele hart- en gezondheid te verbeteren. Get voldoende magnesium, calcium en vitamine E en C. Foods gekruid met cayennepeper, kerrie, gember of kaneel kan het verhogen van uw hartslag en krijg meer bloed stroomt naar je voeten.

Hints

Probeer degressieve compressie om de bloedsomloop te stimuleren. Niet iedereen vindt dat steunkousen te voorkomen koude voeten, hoewel, dus probeer een goedkope paar voordat u investeert in een meer comfortabele, duurdere paar.

Niet te warmen koude voeten te snel, bijvoorbeeld door ze te plaatsen in de buurt van een warmtebron of onderdompelen ze in heet water. Hierdoor kan winterhanden, een pijnlijke ontsteking van de kleine bloedvaten in de voeten veroorzaken. In plaats daarvan, wikkel je voeten in warme handdoeken of genieten ze in lauw water.

Share This Post