Index / wettelijk / Hoe te Clean Up Civil Records

Share This Post

wettelijk

Hoe te Clean Up Civil Records

Burgerlijke stand, in tegenstelling tot het strafregister, geen snelle oplossing om ongewenste informatie te verbergen. Expungements, of het hebben van uw administratie afgesloten of verwijderd worden, zijn niet beschikbaar in de civiele rechter. Ech

Advertisement

Burgerlijke stand, in tegenstelling tot het strafregister, geen snelle oplossing om ongewenste informatie te verbergen. Expungements, of het hebben van uw administratie afgesloten of verwijderd worden, zijn niet beschikbaar in de civiele rechter. Echter, ondanks de obstakels, zijn er een paar stappen die u kunt nemen om schoon te maken uw burgerlijke record.

Wat je nodig hebt

Computer

civil Records

credit Report

Lijst van Online Databases

Geschil alle betaalde oordelen op uw credit verslag. Credit geschillen kost het kredietbureau geld en krediet reparatie deskundige Justin Hutto suggereert dat de omstreden items vaak worden verwijderd uit krediet rapporten. Er echter rekening mee dat als je een oordeel je niet hebt afbetaald betwisten, kan het krediet rapportage agentschap uw rapport onderzoeken en beslissen over de schuld is nog steeds geldig is.

Werk uw credit verslag, of kennis van de krediet rapportage agentschap van eventuele wijzigingen als ze zich voordoen. U kunt een verandering in uw rapport te melden, als een schuld die je hebt afbetaald of een gesloten rekening, door contact op elk van de grote credit rapportage agentschappen. De 3 grote nationale krediet rapportage agentschappen zijn TransUnion, Experian en Equifax. Informatie over hoe en waar om hen te contacteren is beschikbaar op hun websites. Elk agentschap vereist een geschreven brief of een online formulier.

Hoewel dit niet zal opruimen uw burgerlijke staat, zal kredietverzekeraars bevestiging van de schuld te zoeken als je ze op de hoogte van eventuele updates. Indien het gerecht of incassobureau niet reageert, kan een oordeel of schuld worden afgenomen van uw credit verslag.

Neem de naam van online databases zoals de VS zoeken. De meeste online databases hebben een opt-out beleid, en hoewel ze zijn niet verplicht om de openbare registers, zoals uw burgerlijke record uit hun database te verwijderen, zullen velen van hen als gevraagd.

Wacht. De meeste rechtbanken alleen online te handhaven hun records voor een bepaalde periode. Tenzij een oordeel wordt vernieuwd, informatie op uw credit verslag verdwijnt na 7 tot 10 jaar.

Hints

Zelfs als de credit rapportage bureau verwijdert een onbetaalde vonnis uit uw credit verslag, is het niet afdoen aan de oorspronkelijke oordeel. De uitspraak door de rechtbank is nog steeds geldig, en de schuld verzamelaar wettelijk in staat is om te proberen te verzamelen die schuld voor maximaal 20 jaar. In vele gevallen, na 20 jaar, de beslissing kan worden zelfs langer verlengd. Informatie over betwisten beslissingen kan worden gevonden door de Federal Trade Commission.

Betwisten oordelen en het bijwerken van uw credit verslag kan een hoop tijd en moeite. Bespaar uzelf tijd door het creëren van een standaardbrief. Voorbeelden zijn online beschikbaar.

Hoewel, is het gebruikelijk dat betwiste vorderingen van uw credit verslag te worden verwijderd, niet alle betwiste vorderingen worden verwijderd.

Niet meer dan één punt niet betwist tegelijk. Het indienen van frivole geschillen, betwisten te veel items, betwisten items te vaak of uitdagende items voor de verkeerde redenen kan resulteren in uw credit-bestand zijn "rode vlag", wat resulteert in langere tijden verwijdering of weigering te verwijderen.

Share This Post