Index / Onderwijs / Hoe te Cite IRS Publicaties

Share This Post

Onderwijs

Hoe te Cite IRS Publicaties

Onderzoekers schrijven op het fiscaal recht en de procedure moet weten hoe IRS documenten in de American Psychological Association en Modern Language Association formaten correct citeren. De informatie in uw citaat is afhankelijk van of u het citeren

AdvertisementOnderzoekers schrijven op het fiscaal recht en de procedure moet weten hoe IRS documenten in de American Psychological Association en Modern Language Association formaten correct citeren. De informatie in uw citaat is afhankelijk van of u het citeren van een hard copy van het gevonden op het webformulier of één.

Reference List - APA

In APA-formaat, onder meer het jaar, nummer en de naam van het formulier dat u citeren. Ook de catalogus nummer achter de naam vorm - op: dit is niet de IRS formulier nummer. Het catalogusnummer is ofwel op de eerste bladzijde van de vorm of op een van de onderste rijen van vorm. Een lijst van zowel de IRS en het agentschap is het een deel van - het Department of the Treasury. Bijvoorbeeld, zou je een IRS document citeren:

US Department of the Treasury. Internal Revenue Service. (2015) 1099. Diverse inkomsten (. Cat No. 14425J). Washington, DC: US ​​Government Publishing Office.

Als u uw document online hebben gevonden, onder meer de URL van de vorm in plaats van de publicatie locatie-informatie:

US Department of the Treasury. Internal Revenue Service. . (2015) Publicatie 17: Tax Guide 2014 voor particulieren (Cat No. 10311G.). Ontvangen van http://www.irs.gov/pub/irs-pdf/p17.pdf.

Reference List - MLA

In MLA-formaat vindt u onder meer de Verenigde Staten aan het begin van je citaat, en korten de naam afdeling. De datum is opgenomen na informatie uitgever, en het catalogusnummer is niet vereist. Onder meer het type-formaat - print of web - na de datum:

Verenigde Staten. Dept. of the Treasury. Internal Revenue Service 1099:. Diverse inkomsten. Washington: GPO, 2015. Print.

MLA vereist niet dat u een URL voor web publicaties omvatten, maar u ook de datum waarop u uw bron geopend nadat het type-indeling. Onder meer de naam van de website voor de datum:

Verenigde Staten. Dept. of the Treasury. . Internal Revenue Service Publicatie 17: Tax Guide 2014 voor particulieren. Internal Revenue Service, 2015. Web. 30 maart 2015.

Verwijzen naar IRS Documents In-Text

Bij het verwijzen naar uw formulier in de tekst in APA, de naam van de organisatie, het jaar van publicatie en de pagina nummer, indien van toepassing. Bijvoorbeeld:
(Internal Revenue Service, 2015, blz. 15)
Als u een IRS bron meerdere keren te noemen, maken gebruik van een acroniem voor alle citaten voorbij de eerste:
(IRS, 2015, blz. 57)

In MLA, zal uw in-tekst citatie alleen de naam van de auteur en het paginanummer. MLA stimuleert nuttig afkorting, zodat u de afkorting kunnen gebruiken voor alle in-tekst citaten:
(IRS 15)

Share This Post