Index / Cars / Hoe te Chevy Pistons installeren op Rods

Share This Post

Cars

Hoe te Chevy Pistons installeren op Rods

De meeste zelfbenoemde motor bouwers beginnen met het assemblageproces met de korte blokkeren - zuigers, staven en krukas - reeds op zijn plaats en evenwichtig. Vaak kan de montage van de bottom-end componenten overweldigend voor de beginnende liefhe

AdvertisementDe meeste zelfbenoemde motor bouwers beginnen met het assemblageproces met de korte blokkeren - zuigers, staven en krukas - reeds op zijn plaats en evenwichtig. Vaak kan de montage van de bottom-end componenten overweldigend voor de beginnende liefhebber, als de marge voor fouten is geweldig groot, zelfs met een Chevy. Echter, de montage het ondereinde van een motor is vrij eenvoudig. Het begint allemaal met de juiste wijze monteren van de zuigers aan de drijfstangen. Dit geheel kan worden bereikt met slechts een paar tools in een middag.

Wat je nodig hebt

Zuigerveer klem gereedschap

Pistons

drijfstangen

Pols pinnen met clips

Punttang

Assembly glijmiddel

Plaats de zuigerveer op de zuiger met de klem gereedschap. Zorg ervoor dat de ring niet te beschadigen.

Breng een laag van vergadering glijmiddel aan één van de pols pinnen. Schuif de zuigerpen ongeveer halverwege in de voorgevormde opening aan de onderkant van de zuiger.

Plaats de drijfstang in zijn bevestiging aan de onderzijde van de zuiger, gelijk met de zuigerpen. Schuif de zuigerpen de rest van de doorgang, waarmee de drijfstang met de zuiger. Steek een C-clip aan elke zijde van de pols pin met de naald neus tang.

Kantel de zuiger in beide richtingen om ervoor te zorgen dat het zijn volledige gamma van reizen.

Herhaal dit voor elke zuiger en drijfstang.

Hints

Waarborgen dat elke zuiger is geplaatst in de juiste richting. Drijfstangen zijn slechts in staat verbonden aan de krukas in een bepaalde richting, en de halve bol patroon op de zijde van de zuiger moet een bepaalde richting staan. Deze richting verschilt per motortype, zodat de richtlijnen van de piston fabrikant te raadplegen.

Zorg ervoor dat alle zuigers, staven en componenten zijn volledig vrij van stof en vuil, en dat ze worden geassembleerd in een schone ruimte.

Share This Post