Index / Hobby's, Games & Toys / Hoe te Burned PS2 games te spelen zonder een mod-chip

Share This Post

Hobby's, Games & Toys

Hoe te Burned PS2 games te spelen zonder een mod-chip

Er zijn een aantal methoden beschikbaar die u zal toestaan ​​om gebrande spellen (meer in het algemeen aangeduid als "back-ups") op uw PS2 spelen. Ieder van hen, vereisen echter een beetje know-how en enige inspanning van de kant van de gebruike

AdvertisementEr zijn een aantal methoden beschikbaar die u zal toestaan ​​om gebrande spellen (meer in het algemeen aangeduid als "back-ups") op uw PS2 spelen. Ieder van hen, vereisen echter een beetje know-how en enige inspanning van de kant van de gebruiker. De eenvoudigste manier zou zijn om te gebruiken wat wordt genoemd een "Swap Disc." Deze schijf kan worden gebruikt om back-ups of geïmporteerde disc (spel of DVD) spelen vanaf elke regio. Het is de moeite waard erop te wijzen dat deze methode alleen zal werken voor de PS2 Slim, niet de oudere, beëindigde modellen.

Wat je nodig hebt

swap Magic

schroevedraaier

Maskeren, whisky, of duct tape

Zakdoek

Schakel de PS2. Zet de PS2 op zijn kant. Schroef de 6 schroeven waarmee de behuizing bij elkaar te houden. Neem de behuizing uit.

Vind de small cap in de rechterbovenhoek van de PS2. Het zal aan de achterzijde van het moederbord. Het zal nabij het woord "reverse" op het moederbord. Bedek de kap geheel met leidingwater.

Bevestig de PS2 behuizing.

Open de disc-top. Als u een schijf binnen te hebben, verwijderen.

Oprollen van een kleine bal van weefsel en plaats deze in het gat aan de onderkant op de plaats waar de schijf boven hang naar het moment van sluiting. Open en sluit de top een paar keer om het weefsel binnen te duwen. Dit zal u toelaten om de slide tool te gebruiken (die we tot volgende zal komen.).

Schakel de PS2 op. Als de verbrande spel is een DVD, plaatst u de Swap Magic DVD. Als de verbrande spel is een cd, plaatst u de Swap Magic CD.

Gebruik de schuif gereedschap wanneer gevraagd op het scherm. Steek de verbrande spel dat je wilt spelen als daarom wordt gevraagd. Het spel start als normaal.

Hints

Het openen van uw PS2 zal enige garantie die u heeft vervallen.

Share This Post