Index / Bedrijf / Hoe te Bulk chocolade voor Resale kopen

Share This Post

Bedrijf

Hoe te Bulk chocolade voor Resale kopen

Het kopen van bulk chocolade voor wederverkoop is een goede manier voor kleine ondernemers om geld te verdienen. Het is ook zeer geschikt voor fondsenwervers. Bulk chocolade is verkrijgbaar via online aankopen in een aantal rassen, waaronder donkere,

AdvertisementHet kopen van bulk chocolade voor wederverkoop is een goede manier voor kleine ondernemers om geld te verdienen. Het is ook zeer geschikt voor fondsenwervers. Bulk chocolade is verkrijgbaar via online aankopen in een aantal rassen, waaronder donkere, melk en witte chocolade.

order informatie

Bij het bestellen, bedrijven vereisen vaak een doorverkoop / omzetbelasting vergunning of ontheffing nummer, en een school, de overheid of charitatieve klaring nummer. Een handelsnaam of zakelijke licentie kan ook nodig zijn.

Bestel Minimum

Sommige bedrijven stellen een minimale bestelling hetzij in een bedrag in dollars of een bepaald aantal punten die moeten worden aangeschaft. Andere bedrijven kunnen hun producten vooraf gewogen voor aankoop.

mogelijke Beperkingen

Het kan zijn dat de groothandel is alleen beschikbaar voor bedrijven in bepaalde gebieden, zoals de Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koninkrijk en West-Europa. Sommige bedrijven kunnen bewijzen dat de goederen zullen worden doorverkocht te zoeken. Betaling geschiedt door middel van credit cards of postwissel.

Share This Post