Index / Bedrijf / Hoe te Build Your Own Zagerij

Share This Post

Bedrijf

Hoe te Build Your Own Zagerij

Het bouwen van uw eigen zagerij vereist enige kennis van hoe zagerijen werken. De ketting zagerij heeft een eenvoudiger ontwerp dan de band zagerij, Sperber zagerij, pallet zagerij of cirkelvormige zagerij, en daarom is het makkelijker om te bouwen.

AdvertisementHet bouwen van uw eigen zagerij vereist enige kennis van hoe zagerijen werken. De ketting zagerij heeft een eenvoudiger ontwerp dan de band zagerij, Sperber zagerij, pallet zagerij of cirkelvormige zagerij, en daarom is het makkelijker om te bouwen. Een kettingzaag maakt gebruik van een push-systeem, met een kettingzaag stevig gemonteerd op een frame. Het frame draait op rails waarop balken en logs worden geplaatst en verplaatst tijdens het zagen. Spiraal staven verbonden met tandwielen en kettingen kan de maaihoogte worden aangepast. Om uw eigen zagerij op te bouwen, moet u een kettingzaag, die u zal monteren op het frame aan te schaffen.

Wat je nodig hebt

Kettingzaag

Twee 1-inch belangrijkste tandwielen

Vier 1-inch belangrijkste pillow block lagers

Twee 1-inch verbinden nuts

Een pakket 10-foot gemakkelijk roll-keten

Vier massief staal katrol hubs

Twee B7 1-inch belangrijkste Redi stangen (U kunt stalen stangen te gebruiken in de plaats van Redi staven)

Een 5 / 8ste tandwiel 36-tooth

Een 1-inch tandwiel 18-tooth

Een 5/8 Redi staaf

Snij stalen stangen. Snijd vier stukken van 6 "-door-1/4" platte stalen staven, waarvan 6 inches lang moet zijn. Deze stukken worden gebruikt voor de voeten. Snijd vier stukken van 1 "-door-1/4" platte stalen staven (ook 6 inch lang) te gebruiken voor gemalen klampen. Snijd 2 "-door-2" -door-1/8 "vak 24" plat staal voor de lange benen.

Las de stukken. Las de vier 1 "-door-1/4" stukken om de vier 6 "-door-1/4" stukken op de rand over de 6 "-door-6" op het midden, waardoor vier stukken. Schuif de 2 "-door-2" -door-1/8 "stalen stangen in elke hoek stabilisator op de grond. Las de platte kant van de vier 6" -door-6 "staal met gemalen klampen aan de onderkant van de 2 "-door-2" 24 "-Long benen, met klem naar beneden. Het centrum voeten moet op de onderkant van de poot.

Installeer platen. Het gezicht van de grond klampen aan de overkant van de molen van links naar rechts, en de platen te installeren op de top van de vier poten. Als alternatief kunt u een gat in de bodem van de benen te laten uit het water te boren.

Installeer de bouten. Hef de benen volledig up positie en boor gaten boven de been stabilisatoren. Installeer de bouten hier voor de molen transport.

Installeer tandwielen en katrollen. Las de stalen katrol aan elke zijde van de molen. Installeer de 18-tands kettingwiel aan de onderzijde van de molen en 36 tanden tandwiel aan de bovenkant. Monteer de ketting op de tandwielen. Gebruik een passende lengte van de ketting te voorkomen doorzakken.

Installeer kettingzaag. De kettingzaag wordt geleverd met de gids bar en een kettingzaag gescheiden. Draai de moeren los en verwijder het tandwiel bars. Monteer de bar en schuif het naar het tandwiel. Installeer de ketting met messen naar voren. Installeer de kettingwielbeschermer en draai de moeren. Monteer de kettingzaag op het frame en houd het op zijn plaats met bouten. De molen frame moet nu glijden over het frame. Gebruik de katrol handvatten aan te passen maaihoogte en voeden het hout om te beginnen met snijden.

Share This Post