Index / Sport en fitness / Hoe te Build Your Own Verhoogde Deer Hunting Stands

Share This Post

Sport en fitness

Hoe te Build Your Own Verhoogde Deer Hunting Stands

Whitetailhert niet instinctief opzoeken om naar te kijken voor gevaar. Hunters profiteren van deze door de positionering staat hoog in de bomen in gebieden herten zijn waarschijnlijk frequent. Een van de veiligste te gebruiken, eenvoudigst te install

AdvertisementWhitetailhert niet instinctief opzoeken om naar te kijken voor gevaar. Hunters profiteren van deze door de positionering staat hoog in de bomen in gebieden herten zijn waarschijnlijk frequent. Een van de veiligste te gebruiken, eenvoudigst te installeren en effectiefste is een ladder stand. Een doe-het-zelver kan bouwen een tot elke gewenste specificaties met gemeenschappelijke instrumenten en gemakkelijk beschikbare materialen, maar een 12-foot-hoge standaard met een 30 met 36-inch platform werkt goed voor de meeste jagers.

Wat je nodig hebt

30- door 36-inch triplex, 3/4 inch dik

2 pond 3½-inch houtschroeven

Twintig 2-inch houtschroeven

Cirkelzaag

Meetlint

Boormachine

schroevendraaier bits

3/8-inch boorkop

Hamer

2 hijsogen, 3/8 inch met 2 inch

Vier 3/8 inch sluitringen

Twee 3/8-inch hex moeren

9/16-inch moersleutel

Vier 2-by-4s, 12 voet lang

2-door-4, 8 voet lang

Verf

Ladder Construction

Gebruik een cirkelzaag om een ​​van de 12 voet 2-by-4s gesneden in vier stukken van elk 27 inch en twee lengten van elk 6 inch. De 27-inchers zijn sporten voor de ladder. De 6-inchers zal hechten brace haakjes.

Snijd de 8 voet 2-door-4 in drie stukken van 27 inch. Een daarvan is de vijfde sport van de ladder; de andere twee zullen in constructie van het platform.

Meet en markeer twee van de 12-voet 2-by-4s in 20 inch, 40 inch, 60 inch, 80 inch en 100 inch. Dit zijn de rails van de ladder.

Leg de gemarkeerde rails aan de rand, parallel aan elkaar, 27 inches uit elkaar. Centreren een ladder sport op elk van de merken. Gebruik een boormachine met een schroefbit en 3 1/2-inch schroeven aan elk van de sporten bevestigen aan de spoorstaven.

Bevestig een 6-inch lengte van 2-door-4 aan de buitenzijde van elke rail, 24 inch van het ene uiteinde van de ladder, gebruik 3½ inch schroeven. Een korte lengte van de schroef uitsteekt uit de binnenkant van elke sport. Tik op deze schroef eindigt totdat ze plat op de rail buigen of breken. Het einde van de ladder op deze onderdelen zal de top zijn.

platform Bouw

Gebruik een cirkelzaag om de resterende 12 voet 2-door-4 gesneden in 36 inch lengtes. Twee zullen platform ondersteunt, en twee zullen brace haakjes.

Vormen het platform kader door twee 36-inch 2-by-4s gespannen, parallel aan elkaar en naast 27 elkaar.

Plaats een 27-inch stuk 2-door-4 tussen elk van de 36-inchers aan de uiteinden, die een rechthoek van 30 inch bij 36 inch buitendiameter.

Maak de rechthoekige platform kader samen met 3 1/2-inch schroeven.

Leg de 30-by-36 stuk triplex over het kader en bevestig deze met behulp van 2-inch schroeven.

Boor een 3/8-inch hole 4 inch vanaf het einde van een van de 36-inch platform framework platen gecentreerd op de 2-door-4. Boor een tweede gat in dezelfde positie op de tegenoverliggende zijde van het platform.

Zet een sluitring op elk van de 3 / 8- inch door 2-hijsogen. Plaats de oogbouten door de gaten in de platformkader zodat de schroefdraad van de bouten onder de plank. Zet een andere platte ring op elke bout. Rijg de moeren op de bouten en draai stevig ze met een 9/16-inch moersleutel.

Final Assembly

Plaats de top van de ladder naar de onderkant van het platform aan de andere kant van het platform waar de hijsogen zijn bevestigd. De ladder en het platform moet een hoek van 90 graden vormen.

Gebruik een 3½ inch schroef te bevestigen door het frame van het platform in de rail van de ladder aan beide zijden. Extra schroeven zal later gaan.

Leg de ladder en het platform op de rand. Heeft u een helper houdt het platform stevig vast. Verplaats de onderkant van de ladder 18 inches, veranderen de 90 graden hoek tussen de ladder en het platform een ​​stompe hoek.

Leg een van de beugel beugels in de 6-inch stuk stock bevestigd aan de rail schuin zodat het andere uiteinde van de schoor stuk kruist het platform framework 2 inch van de oogbout.

Markeer de onderkant van de brace beugel zodat de uiteinden van de 2-bij-4s kan worden afgezaagd op de perfecte hoek ten opzichte van het spoor en het platform te passen.

Bevestig de beugel beugel met 3½-inch schroeven, en schroeven toe te voegen aan waar de ladder hecht aan het platform.

Draai de stand om en bevestig de verkwikkende naar de andere kant van de ladder.

Verf de ladder met saaie-gekleurde of gecamoufleerd verf.

Share This Post