Index / Huis / Hoe te Build Your Own Faux Haard

Share This Post

Huis

Hoe te Build Your Own Faux Haard

Als uw huis of appartement kunnen profiteren van de toevoeging van een gezellige open haard, maar een aardgas of gel-aangedreven unit is uit den boze, kunt u een faux open haard die de kamer een gevoel van warmte zal geven bouwen, althans visueel en

AdvertisementAls uw huis of appartement kunnen profiteren van de toevoeging van een gezellige open haard, maar een aardgas of gel-aangedreven unit is uit den boze, kunt u een faux open haard die de kamer een gevoel van warmte zal geven bouwen, althans visueel en psychologisch. Met goed gebouw en vakmanschap vaardigheden die je kunt een open haard die zelfs volledig kunnen de gasten te laten denken dat je "fake" is echt te bouwen.

Wat je nodig hebt

 • Meetlint

  3/4-inch multiplex

  1/2-inch multiplex

  2-inch met 2-inch dimensionale hout

  Cirkelvormige of sabel zaag

  Handgereedschap zoals hamers, enz.

  Boormachine-driver

  Houten schroeven en afwerking nagels

  1 inch en 3 inch hoekijzers

  Faux bakstenen, stenen, marmer of tegels

  zwarte verf

  Open haard accessoires en gereedschappen

  Optioneel: elektrische log set

  Optioneel: andirons of rooster en logs

Doe vooronderzoek over de verschillende soorten open haard en ontwerpen. De grootte en vorm van de open haard is van fundamenteel belang en moet een weerspiegeling zijn van een specifieke look die werkt met uw kamer design.

Neem voorlopige metingen van de uiteindelijke locatie open haard in de kamer. Meet de maximale breedte van de open haard en de maximale hoogte.

Ontwerp-accurate, op schaal plannen voor uw open haard, met alle standpunten en metingen. Breek het project in drie verschillende delen: een basis, een innerlijk "vuur box" dat het gebied waar het hout brandt definieert, en een buitenste "schil" van muren die de verbrandingsruimte omsluiten en definieert de open haard als geheel.

Bouw de basis voor de open haard met behulp van 2-inch met 2-inch dimensionale vakwerkbouw aan de "skelet" van een doos voor de basis vormen. Versterking van het middengedeelte van het doosframe met houten balken, op 12-inch geïnstalleerd 16-inch centra, afhankelijk van de breedte van het basisstation.

Bedek dit skelet met een 'huid' van ¾-inch dik multiplex panelen. Beëindig de basis met multiplex aan de bovenzijde, de voorzijde en de twee eindzijden: de achter- en onderzijde van de basis kan zijn niet bedekt omdat ze meestal liggen tegen de kamer wand en de vloer.

Deze basis moet een weerspiegeling zijn van de totale breedte en diepte van de totale open haard ontwerp, plus eventuele extra voor- of zijkant "schorten" voor een verhoogde haard die uit kan uitsteken van de open haard juiste.

De bouw van het interieur vuurhaard met behulp van 2-inch met 2-inch framing. Bedek het frame met ½-inch dik multiplex panelen. Laat de bodem en de voorkant van de doos open en zonder multiplex bekledingen. Aan beide kopse kanten moet de achterkant en de bovenkant van de vlamkast wordt "gevild" triplex. Installeer de lambrisering "skin" aan de binnenzijde van de framing, niet de buitenkant. Formulering mag niet zichtbaar zijn voor de kijker wanneer gezien frontaal.

De vlamkast rust bovenop de basis, gecentreerd op de basis en vanaf de achterrand van de basis gescheiden door 3 tot 6 inch. Het moet breed genoeg zijn om echte houtblokken 18 tot 24 centimeter in lengte huisvesten. De vlamkast ten minste 12 tot 16 inches smaller dan de totale breedte van de haard worden: laat 6 tot 8 inch aan beide zijden van de vlamkast dikke 6-inch suggereren 8-inch "kanten" van de haard. De vuurhaard moet diep genoeg zijn om drie of vier logs tegemoet te komen, gestapeld links naar rechts. De vuurhaard voorste opening moet 24 inch tot 36 inch hoog.

Dit vuurhaard zal uiteindelijk worden omringd door de grote open haard "walls" met de voorste opening van de haard gelijk met de overeenkomstige opening in de muur aan de voorzijde. Bevestig de vuurhaard aan de basis met spijkers of schroeven kan dus niet op drift op de basis.

Bouw de belangrijkste haard muren. Maak drie afzonderlijke gedeelten: een voorste gedeelte en twee end zijdelen. Lijst deze wanddelen met 2-inch met 2-inch hout en "skin" ze met ¾-inch dik multiplex panelen. Laat een opening in de voorwand aan de voorzijde van de vlamkast tegemoet. Maak een aparte "top" panel als de open haard is niet plafondhoogte. Als uw haard muren zijn erg lang, versterken ze met hout "brancards" horizontaal gemonteerd in het frame.

Zoek de voorwand van de open haard op de basis. Zorg ervoor dat de voorwand lijn staat met de opening aan de voorzijde op de vuurhaard. Heb assistenten houden deze muur op zijn plaats.

Plaats een eindpaneel haaks op de muur voorpaneel en schroef of spijker het zijpaneel en het voorpaneel elkaar bij de verbinding. Herhaal dit met het andere uiteinde paneel. De driezijdige bouw moet opstaan ​​op zijn eigen bedrijf.

Stel de driezijdige wanden op de basis zodat ze gecentreerd en uitgelijnd met de vuurhaard terecht. Bevestig de muren aan de basis met schroeven en hoekijzers of klampen. Anker de haard wanden aan de achterwand van de kamer en aan het plafond of de haard die lang. De open haard moet absoluut rigide en niet in staat om vooruit te kantelen of verschuiven op de basis zijn. Opmerking: Bevestiging van de open haard muren om de achterwand en het plafond kan bedrieglijk lastig zijn, dus denk dat deze aanpak goed door voordat permanent samenvoegen van de drie wandpanelen.

Verf de vuurhaard interieur zwart of, beter nog, lijn met beige faux "fire box stenen." "Stain" alle vuurvaste stenen met verdunde zwarte verf om de blootstelling voorstellen om jaren van rook. Verf de binnenkant bovenkant van de vuurhaard zwarte als het zichtbaar is wanneer u staan ​​of zitten bij de open haard.

Bedek de open haard muren en eventuele haard ruimte met faux stenen, marmer, tegels, stenen of mooie houten panelen. Hoe realistischer uw materialen, hoe overtuigen de haard zijn.

Plak er geen mantel om de open haard. Veranker het goed als het is om 'het gewicht lager. "

Voeg vuurhaard andirons en logs, of elektrische haard log-eenheden, in de vuurhaard. Als u zal worden met behulp van een elektrische log set, moet u een gat te boren door de achterkant van de vuurhaard aan een draad te vangen en te dichten.

Kleed de open haard "scene" met accessoires zoals echte glazen deuren, brand schermen, brand neigen gereedschappen, aanmaakhout, lucifers en logs.

Hints

Nooit branden kaarsen of brand-gel blikjes in een faux open haard vuurhaard.

Share This Post