Index / Sport en fitness / Hoe te breken in een aluminium Bat

Share This Post

Sport en fitness

Hoe te breken in een aluminium Bat

Een aluminium knuppel dat is gebroken in ontwikkelt zich langzaam duizenden kleine fracturen dat compressie van de vleermuis te verhogen wanneer het contact met de bal maakt. Deze verhoogde naleving vat, samen met verbeterde comfort van de gebruiker,

AdvertisementEen aluminium knuppel dat is gebroken in ontwikkelt zich langzaam duizenden kleine fracturen dat compressie van de vleermuis te verhogen wanneer het contact met de bal maakt. Deze verhoogde naleving vat, samen met verbeterde comfort van de gebruiker, levert een betere prestaties dan een nieuw aangeschafte vleermuis. Een aluminium knuppel die volledig is gebroken zal uiteindelijk barsten of deuken van langdurig gebruik. Gebruik uw nieuwe aluminium knuppel voorzichtig en onder de juiste omstandigheden om het te breken in gelijkmatig.

Wat je nodig hebt

Softball (onder 500 pond. Compressie)

Werper

Grip tape (optioneel)

Breek in de nieuwe aluminium knuppel op een honkbal / softbal veld op dagen dat de temperaturen tussen de 65 en 85 graden Fahrenheit. Overdreven koude en warme temperaturen maken het waarschijnlijker dat onregelmatige slijtage zal worden veroorzaakt.

Vraag een vriend om de softbal pitchen aan u net als in een spel zal worden geworpen. Harder ballen en kuiltjes batting cage ballen veroorzaken deuken en scheuren in een aluminium knuppel.

Spin de vleermuis in je handen ongeveer een kwart slag tussen de toonhoogte, zodat u het slaan van de vleermuis in een nieuwe locatie elke keer. Het idee is om de aluminium gelijkmatig comprimeren helemaal rond het vat van de knuppel veroorzaken zodat het eigenlijk dunner. Voeg grip tape om het handvat om uw comfort en controle te verhogen tijdens de swing.

Gebruik de vleermuis in een spelsituatie pas nadat het door ongeveer 500 botsingen met de bal op volle snelheid is geweest. Tegen die tijd zal het gewicht van de vleermuis natuurlijk in je handen te voelen en het iets dunnere vat zal compressie verhogen om de prestaties te optimaliseren.

Hints

Tik nooit een aluminium knuppel op klampen of spikes om ze schoon te maken. De aluminium knuppel heeft een oppervlakte die gemakkelijk bekrast door hardere metalen als staal.

Share This Post