Index / Ambachten / Hoe te breien Visnet

Share This Post

Ambachten

Hoe te breien Visnet

Visnet is een gebreide of geweven patroon dat het gaas netten gebruikt om vis te vangen lijkt. Vaak geassocieerd met kousen, visnet is werkelijk nuttig voor verschillende doeleinden. Een fundamentele visnet breipatroon kan worden gebruikt om sjaals,

AdvertisementVisnet is een gebreide of geweven patroon dat het gaas netten gebruikt om vis te vangen lijkt. Vaak geassocieerd met kousen, visnet is werkelijk nuttig voor verschillende doeleinden. Een fundamentele visnet breipatroon kan worden gebruikt om sjaals, truien en zelfs tafelkleden te creëren. Als u bekend bent met de elementaire rechte en averechte steken en kan een garen te doen dan te verhogen, dat is alles wat je nodig hebt om te weten te breien visnet.

Wat je nodig hebt

1 paar maat 7 breinaalden

2 strengen medium (wol) gewicht garen

Rolmaat

Schaar

maasnaald

Cast 40 steken op één van de breinaalden.

Brei in de hele eerste rij.

Wikkel garen over de linker naald (de "werkende" naald) en brei twee steken samen. Herhaal dit patroon van het breien van één, het verpakken garen over en dan breien elkaar de hele weg over de tweede rij. Brei de laatste steek gelaten aan het einde van de rij.

Brei een, averecht over de toer en brei de laatste steek aan het einde van de rij.

Ga door deze twee stappen van het vaste patroon totdat het stuk is zo lang als je wilt dat het is.

Kant af over de rij en snijd de draad verlaten van een 2-inch staart.

Weven de losse uiteinde van het garen in de rand van het stuk met de maasnaald.

Hints

Dit patroon kan worden verhoogd door toepassing van een veelvoud van vier. U kunt een stuk zo groot maken als je nodig hebt om of op te nemen in een ander patroon (zoals een trui), zolang het aantal steken deelbaar is door vier.

Het gewicht van het garen gebruikt kan lichter zijn dan wollen gewicht. Als u wilt een lichter gewicht van het garen te gebruiken, verminderen de grootte van de naalden op maat 5 of 6.

Share This Post