Index / Huis / Hoe te breien theedoeken met een kenmerkende diagonaal patroon

Share This Post

Huis

Hoe te breien theedoeken met een kenmerkende diagonaal patroon

Zelfs een beginner kan breien onderscheidende theedoeken maken met een diagonaal patroon, terwijl het perfectioneren van de elementaire breitechnieken van stijgende en dalende steken. Handgemaakte vaatdoeken, met hun natuurlijke textuur voor een zach

AdvertisementZelfs een beginner kan breien onderscheidende theedoeken maken met een diagonaal patroon, terwijl het perfectioneren van de elementaire breitechnieken van stijgende en dalende steken. Handgemaakte vaatdoeken, met hun natuurlijke textuur voor een zachte schrobben, zijn nuttig in de keuken of badkamer. Houd uw handgemaakte gebreide vaatdoek sanitair door het gooien in de wasmachine en droger na gebruik om bacteriën te doden. Brei vaatdoeken en washandjes maken grote giften voor inwijdingsfeesten of baby douches.

Wat je nodig hebt

  • Katoenen garen

    Size 8-10 breinaalden

Gebruik 8-10 naalden en zet vier hechtingen. Dit project kan worden gemaakt op rechte of cirkelvormige breinaalden.

Brei twee steken, voer een omslag, en brei aan het einde van de rij. Herhaal dit patroon voor elke rij. Dit zal je breiwerk toenemen met elke rij, het creëren van een driehoekige vorm.

Blijf breien tot je 43 steken op je naald. Op dat punt, kunt u beginnen om steken te verminderen naar de andere kant van de driehoek te maken.

Brei 1 steek, brei dan de volgende twee steken samen. Ga op een omslag. Brei de volgende twee steken samen, en brei aan het einde van de rij.

Herhaal dit patroon op de driehoek die de andere kant van het plein vaatdoek maakt creëren. Stop wanneer vier steken op uw naalden blijven. Laat de rij niet breien met vier hechtingen. In plaats daarvan, gewoon kant af op dit punt.

Was de doek met like-gekleurde wasserij in warm water om de lussen krimpen.

Hints

Goedkoop witte katoenen garen is een goede keuze voor dit project omdat het kan worden gebleekt en gesteriliseerd in de wasserij. Een bal van katoenen garen zullen twee doeken te maken.

Voeg een gehaakte rand rond de doek om het meer schwung te geven.

Breien vaatdoeken geven als een geschenk, vouw drie of vier van hen in vieren en bind ze met een fancy lint voor een leuke presentatie

Share This Post