Index / Ambachten / Hoe te breien patronen te creëren

Share This Post

Ambachten

Hoe te breien patronen te creëren

Als je klaar bent voor een breien en het ontwerpen uitdaging, probeer dan het creëren van je eigen breipatronen. Het zien van een gebreide item van concept tot voltooiing is een waardevolle en lonende streven dat iedere breister ten minste een keer m

AdvertisementAls je klaar bent voor een breien en het ontwerpen uitdaging, probeer dan het creëren van je eigen breipatronen. Het zien van een gebreide item van concept tot voltooiing is een waardevolle en lonende streven dat iedere breister ten minste een keer moet proberen. Wanneer u uw eigen breipatroon maken, zul je niet alleen klaar bent met een uniek gebreid punt. U leert ook hoe je gebreide items, een vaardigheid die je breien zal verbeteren, zelfs wanneer u werkt met een patroon dat niet je eigen te bouwen.

Wat je nodig hebt

Papier

Potlood

Meetlint

Garen

Breinaalden

Vind inspiratie voor uw gebreide ontwerp. Misschien wilt u een breipatroon dat de eigenschappen van een bepaald garen hoogtepunten te creëren, of wilt u misschien wachten van start-en landingsbaan mode te nemen. Ongeacht uw bron, inspiratie is essentieel voor het maken van uw eigen breipatroon.

Schets een ontwerp. Als u het creëren van een trui patroon, notities maken over de vormgeving, de lengte, steek patroon en alle andere nuttige design features.

Brei stalen. Als je begint met een garen, brei een paar stalen in verschillende steekpatronen om te zien hoe het garen zal werken met uw ontwerp. Als je begint met een schets, probeer verschillende garens om te bepalen welke het beste past bij uw kleding.

Meet jezelf. De eenvoudigste manier om een ​​patroon voor een kledingstuk van breiwerk te maken is om het te passen aan uw eigen metingen. Gebruik meetlint een naaister om erachter te komen uw buste, schouder, taille en heup metingen, evenals armlengte, arm diepte en terug taille lengte.

Brei een 6-inch met 6-inch vierkante meter staal in het garen die u hebt gekozen voor uw patroon. Was het in no-spoelen wol wassen en blokkeren voordat het meten van het monster om te bepalen hoeveel steken en rijen passen in een 4-inch plein.

Opstellen van een patroon met behulp van uw metingen en de nummers afgeleid van uw proeflapje. Erachter te komen hoeveel steken je nodig hebt om uw metingen gelijk op verschillende punten.

Bepalen hoeveel gemak u wilt nemen bij het bepalen van het aantal steken je nodig hebt op bepaalde punten in het kledingstuk. Als je het maken van een ontspannen fit kledingstuk, voeg 2 of 3 duim aan uw metingen.

Plaats stijgingen en dalingen op strategische plekken. Wilt u een patroon met een taille vormgeving maken, afneemt plaats beginnen ongeveer 2 inch onder de buste.

Space neemt een even aantal rijen van elkaar, en het plan voor de laatste daling rij te raken net boven je taille. Start het opnemen toename rijen ongeveer 2 inch onder de natuurlijke taille.

Hints

Als je nog nooit een breipatroon hebt gemaakt, probeer dan met behulp van een percentage systeem om erachter te komen vormgeven.

Share This Post