Index / Ambachten / Hoe te breien in de rondte met Straight Naalden

Share This Post

Ambachten

Hoe te breien in de rondte met Straight Naalden

Breien in de ronde is een eenvoudige manier om items die niet zo goed geschikt voor regelmatige één-punt straight naalden te maken - hoeden, boodschappentassen en sokken, bijvoorbeeld. Aan de andere kant zijn er projecten die zijn gewoon te klein om

Advertisement

Breien in de ronde is een eenvoudige manier om items die niet zo goed geschikt voor regelmatige één-punt straight naalden te maken - hoeden, boodschappentassen en sokken, bijvoorbeeld. Aan de andere kant zijn er projecten die zijn gewoon te klein om helemaal fit langs de lengte van de ronde naalden, zoals hoeden en sokken. Deze projecten beter doen op rechte, sokkenbreinld. Al die punten en extra naalden kan een beetje ontmoedigend op het eerste, maar het is eigenlijk heel simpel.

Wat je nodig hebt

Garen

1 set sokkenbreinld (set van ten minste 4)

Schaar

garen naald

Hoe te breien in de rondte met Straight Naalden

Zet tot 1 naald zoals gewoonlijk. Dit is de beste (en alleen aanbevolen) tijd om een ​​rubber tijdelijke naald einde dekking te gebruiken, zodat uw steken niet over de rug punt glijden terwijl je gieten op aan de voorzijde punt.

Verdeel uw steken min of meer gelijk uit 3 naalden. Zorg er absoluut zeker van dat de steken niet verdraaid of je zal moeten beginnen. Twisted steken in de ronde zelf nooit op te lossen als ze doen op basis naalden. Je werk zal worden gemaakt met een twist in dat niet kan worden vastgesteld.

Brei zoals gebruikelijk. Pak je 4e ​​naald en brei aan het einde van de rij plus een steek of twee. Neem dat nu lege naald en de volgende naald met steken op en herhaal.

Wees je bewust van steek verandert. In de ronde, ribbelsteek (breien de hele tijd) verandert in tricotsteek. Tricotsteek (brei 1 nld, 1 nld av) verandert in ribbelsteek.

Hints

Want je gaat werken met minstens 4 naalden (in vergelijking met 2 gewone naalden of 1 rondbreinld), beginnen met het zitten aan een tafel. U kunt de naalden die u niet gebruikt op het oppervlak van de tafel totdat je wennen aan de behandeling van zo veel naalden in een keer rusten.

Brei altijd 1 of 2 steken van de volgende naald als je de naald je mee bezig bent af te maken. Dit houdt je breiwerk uit ontwikkelingslanden zichtbaar "naden", waar de spanning is veranderd aangezien u overgestapt van 1 naald naar de volgende.

Vanwege de "stop" uiteinden van gewone 1-punts straight naalden, is er echt geen manier om ze te gebruiken om te breien in de rondte.

Probeer te voorkomen dat het gebruik van de rubber tijdelijke naald eindigt zo veel mogelijk. Hun gewicht kan je breiwerk ongelijk te maken.

Share This Post