Index / Ambachten / Hoe te breien & Haak One-Handed

Share This Post

Ambachten

Hoe te breien & Haak One-Handed

Het is gemakkelijk om te vergeten hoeveel we afhankelijk van onze handen tot we in staat zijn om een ​​van hen te gebruiken. Breien en haken liefhebbers misschien het gevoel dat dat het onvermogen om een ​​hand te gebruiken betekent dat ze moeten een

AdvertisementHet is gemakkelijk om te vergeten hoeveel we afhankelijk van onze handen tot we in staat zijn om een ​​van hen te gebruiken. Breien en haken liefhebbers misschien het gevoel dat dat het onvermogen om een ​​hand te gebruiken betekent dat ze moeten een geliefde hobby verlaten, maar het niet. Het betekent wel, het onderzoek naar verschillende technieken om met één hand breien en haken. Verstelbare tafel klemmen te houden uw haaknaalden beschikbaar zijn en, in het geval van breien, een cirkelvormige of rechthoekige breiende weefgetouw is een alternatief voor breien met naalden.

Wat je nodig hebt

breien weefgetouw

Garen

verstelbare tafel klem

haaknaald

Breien met een Loom

Bevestig een slip knoop rond de eerste pin. Plaats het weefgetouw zodat de eerste pen is bovenaan, in een 12 uur positie. Wikkel de draad om de koppeling aan de rechterkant van de eerste, waarbij het garen tegen de klok helemaal weg in de pen. Neem het garen naar de volgende pin rechts en wikkel de draad om het op dezelfde wijze. Blijf doorgaan tot u alle pinnen op je getouw hebben verpakt.

Duw de lussen ongeveer halverwege hun pinnen om je ruimte om te werken. Wikkel het garen rond de lussen weer. Vanaf dit punt moet je het getouw zijn plaats te houden terwijl u werkt met de haaknaald, dus veilig het weefgetouw met een klem bevestigd aan uw tafel of werkblad. Neem je haak en trek de onderste lus over de bovenste lus en uit de eerste pin. Doe dit voor elke pin.

Blijf de draad rond de pinnen opnieuw verpakken en trek de onderste lus over de bovenste lus en uitschakelen van de koppeling aan rijen van het breien te produceren. Een populaire weefgetouw project voor beginners is een eenvoudige buis sjaal. Hoe groter je weefgetouw, zal de rest van uw sjaal zijn. Blijf breien rijen totdat uw sjaal is de lengte die u wilt.

Kant af met behulp van de haaknaald om de lus van de pin te verwijderen aan de linkerkant van uw laatste steek. Haak de lus van de pin aan de linkerkant van dat en haal deze door de eerste lus op de haak. Houd het aansluiten elke opeenvolgende lus en te trekken door middel van de vorige steek totdat je hoeft alleen een laatste lus op de haak. Knippen uw garen om een ​​stuk over 2 inches lang verlaten. Haal deze door de laatste lus af te fasten your werk.

One-Handed Haken

Gebruik de klem om de haaknaald veilig te stellen, zodat het wordt geplaatst waar u de haak in je dominante hand zou houden. Zelfs als u het gebruik van uw dominante hand, zal het doen van het werk van je andere hand en je zal waarschijnlijk nog gemakkelijker aan te passen aan deze opstelling als u uw werk in de normale positie.

Maak een slip knoop met het garen. Bevestig deze aan de haaknaald en draai het naar de eerste lus van je haak keten te maken.

Loop het garen over de haaknaald, zoals u zou doen voor de gewone haken. Neem de lus die al op de haak en trek hem over de nieuwe lus, met behulp van de haak om de nieuwe lus op zijn plaats te houden. Blijven maken van loops en het trekken van de vorige lus over de nieuwe totdat de ketting die u hebt gehaakt is de lengte die u nodig heeft.

Voortbouwen op deze keten een gehaakte stuk te maken. U kunt haken om de lengte die u nodig hebt en het gebruik van elke vorm van steek je wilt, maar je zult af en over de nieuwe lus te trekken van de lus die is op de haak, in plaats van het verplaatsen van de haak om de nieuwe lijn te trekken door de vorige .

Hints

Laat de draad niet wrap te strak op een breien weefgetouw als die zal het moeilijk maken om lussen te trekken met de haak.

Koop een breien tool ontworpen voor gebruik met een weefgetouw. Je zou liever om dit te gebruiken in plaats van een haaknaald voor weefgetouw werk.

Haken met een hand vergt oefening, vooral als het gaat om het verkrijgen van de juiste spanning. Met behulp van grote haken kan makkelijker zijn, terwijl je aan het leren.

Vergeet niet dat breimachines bieden een alternatieve manier van het creëren van gebreide items.

Share This Post