Index / Ambachten / Hoe te breien beenwarmers Gemakkelijk

Share This Post

Ambachten

Hoe te breien beenwarmers Gemakkelijk

Beenwarmers werden oorspronkelijk gebruikt door dansers om hun spieren warm te houden. Vandaag is het de mode voor iedereen om ze te dragen. Breien uw eigen beenwarmers heeft een aantal voordelen. Het kan geld besparen, en ze kunnen worden gemaakt in

AdvertisementBeenwarmers werden oorspronkelijk gebruikt door dansers om hun spieren warm te houden. Vandaag is het de mode voor iedereen om ze te dragen. Breien uw eigen beenwarmers heeft een aantal voordelen. Het kan geld besparen, en ze kunnen worden gemaakt in elke kleur of patroon dat u wilt. Breien beenwarmers hoeft geen frustrerende ervaring. Met behulp van twee gemeenschappelijke steken - breien en averecht - en middelgrote rechte breinaalden, zelfs kinderen en beginnende breiers kunnen hun eigen beenwarmers te maken.

Wat je nodig hebt

Wollen-gewicht garen, elke kleur

Set van Amerikaanse maat 8 rechte breinaalden

Set van Amerikaanse maat 9 rechte breinaalden

borduurnaald

Cast 30 steken op de grootte-8 breinaalden.

Brei een steek, averecht een steek totdat u uw stuk hebben gewerkt voor 3 inch van de breinaald.

Overschakelen naar size-9 breinaalden en brei in tricotsteek - brei een hele rij, averecht een hele rij herhaaldelijk op - totdat je been warmer is de gewenste lengte, minus 3 duim. De kant die de gebreide steek toont de buitenkant van het been warmer of rechter kant.

De laatste 3 inches, schakelt u terug naar de maat 8 breinaalden, terug te keren naar de gebreide 1 steek, brei 1 steek en herhaal het patroon.

Kant losjes af na het voltooien van 3 inch van dit patroon.

Vouw het been warmer in de lengte met de gebreide kant aan de binnenkant. Naai aan elkaar met dezelfde kleur garen en borduurnaald. Draai het been warmer goede kant naar buiten.

Herhaal stap 1 tot 6 voor de tweede etappe warmer.

Hints

Om uw naden minder omvangrijk te maken, zet de eerste en de laatste steek van elke gebreide rij.

Met behulp van size-8 naalden en de meeste wollen-gewicht garen, moet u een spoorbreedte van 18 steken te krijgen met 24 rijen van een 4-by-4-inch vierkante evenaren.

Gebruik uw meter om het patroon om verschillende maten te passen. Bijvoorbeeld, als uw meter is 16 steken bij 24 rijen voor de 4-by-4-inch plein en je been is 32 inches lang, zet 128 steken (16 steken in 4 inch = 4 steken per inch. 32 inches tijden 4 steken per inch = 128 steken).

Gauge verschilt per breister. Controleer altijd de meter vóór het begin van een project.

Share This Post