Index / Hobby's, Games & Toys / Hoe te Bovenring Repair op een Intex Pool

Share This Post

Hobby's, Games & Toys

Hoe te Bovenring Repair op een Intex Pool

Intex is een bedrijf dat bovengrondse zwembaden gemaakt van metaal of vinyl vervaardigt. Zwembaden in de Easy Set Pool lijn zijn gemaakt van vinyl. Het zwembad kan worden gelegd op de grond en klaar voor gebruik binnen 30 minuten. opblazen Gewoon de

AdvertisementIntex is een bedrijf dat bovengrondse zwembaden gemaakt van metaal of vinyl vervaardigt. Zwembaden in de Easy Set Pool lijn zijn gemaakt van vinyl. Het zwembad kan worden gelegd op de grond en klaar voor gebruik binnen 30 minuten. opblazen Gewoon de opblaasbare vinyl ring op het zwembad en het vullen met water. Als het zwembad vult de wanden stijgen. Bij het spelen in het zwembad, zorgen rond de opblaasbare ring. poke nooit de ring of plaats scherpe of puntige voorwerpen op of rond het. Hierdoor kan een gat, waardoor de lucht kan laten leeglopen veroorzaken. Mocht uw Intex Easy Set Pool opblaasbare ring hebben een gat of lekkage, is het gemakkelijk te patchen.

Wat je nodig hebt

Vinyl zwembad reparatieset

Schaar

Reinig het gebied rond het gat met een vochtige doek om vuil en stof te verwijderen. Vuil en stof kan de patch niet ook plakken.

Snijd de vinyl patch neer op maat met een schaar. Laat een marge van ten minste 1/4 inch aan alle zijden van de pleister te zorgen het gat goed bedekt.

Schil de steun van het vinyl patch.

Plaats de vinyl patch over het gat. Gebruik je hand om de patch glad, verwijdert luchtbellen en zorgen voor de pleister stevig op zijn plaats.

Laat de patch te binden aan het vinyl 24 uur voorafgaand aan het spelen in het zwembad, het krijgen van de patch nat of het toevoegen van meer lucht naar de bovenste ring.

Share This Post