Index / Huis / Hoe te Bonding Dat houdt glas in het metalen frame van een Deur van de douche Reparatie

Share This Post

Huis

Hoe te Bonding Dat houdt glas in het metalen frame van een Deur van de douche Reparatie

Als je hebt gemerkt dat de glazen in uw douche deur weg van het metalen frame komt, is het belangrijk om het probleem onmiddellijk op te lossen. Zodra het glas los komt van het metalen frame en wanneer de kleefstof geeft zijn greep zal het glas blijv

AdvertisementAls je hebt gemerkt dat de glazen in uw douche deur weg van het metalen frame komt, is het belangrijk om het probleem onmiddellijk op te lossen. Zodra het glas los komt van het metalen frame en wanneer de kleefstof geeft zijn greep zal het glas blijven los te maken van het frame. Vallende glas is een ernstig gevaar voor de veiligheid, dus zorg voor dit probleem op te nemen zo snel als je kunt.

Wat je nodig hebt

  • Plamuurmes

    breeuwen lijm

    Spons

Wiebelen het glas voorzichtig in het frame te zien of het zal komen van de rest van de weg. Als één van de glasplaat vrij komt, is er een goede kans dat de rest zal ook. Als er slechts één hoek of zijkant los is, samen met het glas nog steeds in het metalen frame.

Wrikken uit alle oude lijm met een plamuurmes. Dit zorgt voor een betere afdichting tussen het metaal en het glas.

Spuit een kleine hoeveelheid breeuwen lijm in de metalen frame waar het glas zit. Terwijl u dit kunt doen met een buis van breeuwen lijm, is het makkelijker als je de breeuwen lijm gemonteerd in een kalefateren pistool.

Duw het glas weer in de metalen frame en houd het daar voor een volle minuut om de lijm aan te slaan.

Schraap elke verdwaalde lijm van de metalen deur met behulp van uw plamuurmes en veeg eventuele resten weg met een vochtige spons.

Laat het breeuwen lijm volledig te genezen. De hoeveelheid tijd die dit kost is vermeld op de verpakking. Gedurende deze tijd, de deur niet beweegt of gebruik de douche.

Hints

Tape het gebied rond het metalen frame aan de kalefateren opruimen gemakkelijker te maken.

Wees zeer voorzichtig bij het werken met glas. Zorg ervoor dat uw handen perfect droog en houd kinderen uit de buurt van het gebied.

Share This Post