Index / tech / Hoe te boeken Toevoegen aan Kindle Reader for PC

Share This Post

tech

Hoe te boeken Toevoegen aan Kindle Reader for PC

Kindle toepassingen zoals Kindle voor PC en Kindle for Mac staat Amazon.com gebruiker vele aspecten van het bezitten Kindle e-reader genieten zonder daadwerkelijk met de eigenlijke schaffen. Zodra u de Kindle for PC-applicatie gedownload naar uw pc k

Advertisement

Kindle toepassingen zoals Kindle voor PC en Kindle for Mac staat Amazon.com gebruiker vele aspecten van het bezitten Kindle e-reader genieten zonder daadwerkelijk met de eigenlijke schaffen. Zodra u de Kindle for PC-applicatie gedownload naar uw pc kunt u eenvoudig bestellen en boeken toe te voegen op de Kindle Store op Amazon.com.

Open een webbrowser en ga naar de website van Amazon.com.

Kies de 'Kindle Store "optie, gelegen aan de linkerkant van het scherm.

Selecteer een boek dat u wilt aanschaffen. U kunt bladeren per categorie - Kindle categorieën boek zijn genoteerd aan de linkerkant van het scherm - of titel van het boek via het zoekveld aan de bovenkant van het scherm.

Klik op de titel van het boek dat u wenst te kopen om te komen tot het boek aankoop pagina.

Klik op de "te leveren aan" optie om een ​​drop-down menu op te roepen. Stel deze optie als '(uw naam) Kindle for PC. "

Klik op de "Koop nu" knop aan de rechterkant van het scherm. Uw aankoop wordt automatisch afgeschreven van uw aangewezen Amazon.com betaalwijze.

Wacht tot het downloaden is voltooid - dit duurt meestal minder dan een minuut - en let op het bericht "Uw bestelling is geplaatst Klik op de onderstaande knop om Kindle te openen voor de PC en automatisch downloaden van het boek aan uw startscherm.. "

Hints

Om het boek op een ander moment te lezen, het scherm te verlaten en later toegang tot het boek van de lancering van de Kindle for PC-applicatie.

Share This Post