Index / Reizen / Hoe te boeken reizen per trein uit Oklahoma City naar Fort Worth

Share This Post

Reizen

Hoe te boeken reizen per trein uit Oklahoma City naar Fort Worth

U zult besteden ongeveer vier uur met de trein uit Oklahoma City naar Fort Worth. Kies een stoel bij het raam, zodat u kunt kijken naar de glooiende heuvels en schilderachtige schatten van Oklahoma en Texas als u door Midden-Amerika passeren. Uw trei

AdvertisementU zult besteden ongeveer vier uur met de trein uit Oklahoma City naar Fort Worth. Kies een stoel bij het raam, zodat u kunt kijken naar de glooiende heuvels en schilderachtige schatten van Oklahoma en Texas als u door Midden-Amerika passeren. Uw trein is de Amtrak Heartland Flyer, en zodra je aankomt in Fort Worth, kunt u doorgaan met Dallas en San Antonio of neem een ​​aansluitende trein naar Chicago en andere plaatsen in het oosten en het westen.

Amtrak Heartland Flyer

Het Heartland Flyer vertrekt Oklahoma City om 08:25 en arriveert in Fort Worth om 12:23 met vijf tussenstops. U kunt een reservering online te boeken, door een bezoek aan Amtrak.com en de dag waarop u wilt reizen te selecteren. Zodra u boekt, kunt u uw ticket naar u gemaild, of je kunt ervoor kiezen om het af te drukken vanuit een kiosk op het station. Het is ook mogelijk om een ​​ticket te kopen door te bellen naar Amtrak 1-800-872-7245. Er is geen loket aan de Oklahoma City Amtrak station, maar er is een Quik- Trak kiosk, waar u kunt uitprinten uw ticket van uw reservering.

Share This Post