Index / tech / Hoe te blokkeren van een contactpersoon op Yahoo Messenger

Share This Post

tech

Hoe te blokkeren van een contactpersoon op Yahoo Messenger

Yahoo Messenger kunt u berichten of enige andere vorm van communicatie ontvangen van contacten stoppen door ze toe te voegen aan de lijst negeren van het programma. U kunt dit doen vanuit het venster Ignore List Preferences in Yahoo Messenger 11.5 vo

Advertisement

Yahoo Messenger kunt u berichten of enige andere vorm van communicatie ontvangen van contacten stoppen door ze toe te voegen aan de lijst negeren van het programma. U kunt dit doen vanuit het venster Ignore List Preferences in Yahoo Messenger 11.5 voor Windows 7 of 8.1 of in het gedeelte Instellingen van de mobiele Messenger website.

Stap 1

Log in om je Yahoo Messenger-account en open het menu "Messenger". Selecteer "Preferences" venster instellingen van Messenger te openen.

Stap 2

Selecteer "Ignore List" uit de categorie zijbalk en klik op de knop 'Toevoegen'.

Stap 3

Typ Yahoo of e-mailadres van de contactpersoon in het tekstveld en klik op de "Ignore" knop om het dialoogvenster te sluiten. Uw negeer lijst bevat nu de geblokkeerde contactpersoon.

stap 4

Klik op "Apply" en selecteer "OK" om uw nieuwe negeer lijst op te slaan.

Stap 1

Start uw mobiele browser en bezoek de Yahoo Messenger Mobile homepage. Meld u aan bij de dienst en tik op 'Instellingen' in het gedeelte Ga naar.

Stap 2

Tik op de "Edit Ignore List 'link.

Stap 3

Typ het contact Yahoo ID in het tekstveld en klik op "Negeren" om de wijzigingen te bevestigen.

Hints

Als je niet weet wat de contactpersoon Yahoo ID, klik met de rechtermuisknop op de naam in de Yahoo Messenger-toepassing en selecteer 'Contactgegevens'. De Yahoo-ID van de geselecteerde contactpersoon onder Messenger ID in de Contactgegevens venster.

Naast de contacten toe te voegen aan je negeerlijst, kunt u ze ook verwijderen uit de lijst met contactpersonen door rechts te klikken op hun naam in de Windows-toepassing en het selecteren van "Verwijderen." Houdt u er rekening mee dat er een contact eenvoudig te verwijderen zonder het toe te voegen aan de lijst met te negeren eerste belet niet dat die persoon en kan u berichten als uw account is ingesteld om berichten van mensen die niet in uw lijst met contactpersonen toe te staan.

Yahoo Messenger-gebruikers niet op de hoogte wanneer een van hun contacten blokken of verwijdert ze van hun lijst met contactpersonen; je gewoon verschijnen offline.

Share This Post