Index / tech / Hoe te blokkeren programma's toegang krijgen tot het internet met ESET Smart Security

Share This Post

tech

Hoe te blokkeren programma's toegang krijgen tot het internet met ESET Smart Security

ESET Smart Security is een volledige suite van security-toepassingen die uw computer te beschermen tegen malware en andere bedreigingen. Deze suite bevat een firewall die het verkeer regelt van en naar het internet. Deze firewall met pop-up een meldi

Advertisement

ESET Smart Security is een volledige suite van security-toepassingen die uw computer te beschermen tegen malware en andere bedreigingen. Deze suite bevat een firewall die het verkeer regelt van en naar het internet. Deze firewall met pop-up een melding scherm elke keer dat een programma probeert toegang te krijgen tot het internet. Als u een programma wilt blokkeren toegang tot het internet, zul je gewoon moet zijn verzoek om verbinding te weigeren. U kunt zelfs kiezen om de firewall niet vergeten uw selectie naar het programma toegang permanent te ontzeggen.

Lanceer een applicatie die u wilt toegang tot het internet te ontzeggen. Als het probeert te verbinden, zal ESET pop-up een melding.

Klik op "Weigeren." ESET zal de applicatie te stoppen van verbinding met het internet voor het huidige exemplaar van de toepassing.

Stilgelegd het programma en start het opnieuw. Deze keer, wanneer het venster ESET Smart Security verschijnt, klikt u op 'Remember actie. " Klik op "Weigeren" om de toegang tot het internet voor deze toepassing permanent te ontzeggen.

Hints

Wanneer u een toepassing bij te werken, je bent firewall zal de opgeslagen informatie te verliezen over. Je moet de toegang weer ontkennen.

Sommige aanvraag moet verbinding maken met het internet om belangrijke updates te downloaden. Heeft een applicatie niet te blokkeren, tenzij u zeker weet dat je moet.

Share This Post