Index / tech / Hoe te blokkeren Domein adres in Yahoo

Share This Post

tech

Hoe te blokkeren Domein adres in Yahoo

Today's e-mail providers zoals Yahoo geven hun abonnees tal van instrumenten om spam te weren. e-mailadressen toe te voegen aan een spamfilter doet meestal de truc. Sommige bedrijven krijgen rond je spamfilter door simpelweg met behulp van alternatie

AdvertisementToday's e-mail providers zoals Yahoo geven hun abonnees tal van instrumenten om spam te weren. e-mailadressen toe te voegen aan een spamfilter doet meestal de truc. Sommige bedrijven krijgen rond je spamfilter door simpelweg met behulp van alternatieve gebruikersnamen-namen in het bijzijn van hun domeinnaam. Wanneer dit gebeurt, kunt u de extra spam te stoppen door het toevoegen van de domeinnaam van het bedrijf aan uw lijst met geblokkeerde.

Wat je nodig hebt

Computer

internetverbinding

Log in op uw Yahoo e-mailaccount.

Klik met je muis op de link "opties" aan de bovenkant van uw Yahoo in-box pagina. Klik opnieuw op "meer opties" indien nodig om het menu alle opties te verschijnen.

Kijk aan de linkerkant van de pagina en klik op het woord "spam."

Typ in het het vak "geblokkeerde e-mailadressen" de domeinen die u wilt blokkeren. Klik op de "add" knop om ze op te slaan op uw lijst.

Klik op de "save changes" knop aan de bovenkant van de pagina en vervolgens op de knop "terug te keren naar e-mail" om terug naar je in-box te krijgen.

Herhaal stap één tot en met vijf wanneer je maar wilt u meer domeinnamen toe te voegen aan uw spamfilter lijst.

Hints

Het domein is de naam die na het symbool @ verschijnt. Bijvoorbeeld, in het e-mailadres [email protected], filter.com is de domeinnaam die u in uw geblokkeerde adres of spamfilter lijst zou voeren.

Share This Post