Index / Tuin / Hoe te Bloempotten schikken

Share This Post

Tuin

Hoe te Bloempotten schikken

De regel van de oneven getallen in interieur heeft betrekking op alle arrangementen van objecten, zoals bloempotten, binnen of buiten. Dit betekent dat drie of vijf bloempotten, geregeld samen, aantrekkelijker dan twee of vier van hen. Er zijn nog an

AdvertisementDe regel van de oneven getallen in interieur heeft betrekking op alle arrangementen van objecten, zoals bloempotten, binnen of buiten. Dit betekent dat drie of vijf bloempotten, geregeld samen, aantrekkelijker dan twee of vier van hen. Er zijn nog andere overwegingen, zoals kleur, vorm en structuren, maar als je eenmaal weet de regels, moet het gemakkelijk om bloempotten regelen.

Wat je nodig hebt

  • Drie of vijf bloempotten

Kies bloempotten die tot elkaar. De inrichting zal meer esthetisch als er een verbinding tussen de verschillende potten. Zo kunnen ze allemaal dezelfde kleur, maar verschillende vormen of ze kunnen allemaal dezelfde vorm maar verschillende kleur zijn.

Regel uw bloempotten in verschillende hoogtes. Als u werkt met drie bloempotten, moet de potten (of de hoogte van de bloemen) drie verschillende hoogtes.

Zet de bloem potten in een driehoekige vorm; altijd de hoogste één aan de achterkant, zodat het niet de mening van de kortere potten blokkeert. Als je vijf bloempotten, werken op dezelfde driehoekige vorm, met de grotere drie naar de achterkant en twee kortere aan de voorkant.

Denken over de kleur en textuur van de bloemen en planten in de potten. Als u een zeer formeel landschap, kan monotones goed werken. Misschien kiezen om bloempotten op verschillende locaties met dezelfde bloemen of dezelfde kleuren en dezelfde soort of kleur van die potten. Met een informele tuin zullen verschillende texturen en kleuren in de potten overeenkomen met de outdoor decor beter, het geven van meer belang voor de regeling.

Hints

Als de bloempotten u werkt met niet verschillende hoogtes, gebruik een andere lege pot aan één te verhogen. Draai de lege container ondersteboven en plaats één van de potten bovenop. Andere items zoals baksteenbetonmolens, grote stenen of keramiek kan worden gebruikt om een ​​bloempot te verhogen. Gebruik je fantasie.

Share This Post