Index / Sport en fitness / Hoe te bevestigen Quivers naar een Bow

Share This Post

Sport en fitness

Hoe te bevestigen Quivers naar een Bow

Voor een boogschutter, de pijlkoker is een essentieel stuk van apparatuur. Het type koker gebruikt is afhankelijk van het type boog en hoe de schutter wil gebruiken. Quivers typisch vervoeren tussen de vier en acht pijlen en zijn verkrijgbaar in vele

AdvertisementVoor een boogschutter, de pijlkoker is een essentieel stuk van apparatuur. Het type koker gebruikt is afhankelijk van het type boog en hoe de schutter wil gebruiken. Quivers typisch vervoeren tussen de vier en acht pijlen en zijn verkrijgbaar in vele verschillende maten en kleuren. De meeste jagers gebruik van kruisbogen of compoundbogen zal kiezen quivers die rechtstreeks op de boeg. -Bow gemonteerde quivers bieden vele voordelen als ze elimineren de noodzaak om een ​​extra stuk van de apparatuur te dragen naar transport pijlen.

Wat je nodig hebt

inbussleutel

schroeven

Leg de koker en inclusief hardware en zoek de schroeven. Bepaal de juiste inbussleutel dat de bijgeleverde schroeven past.

Lijn de gaten op de achterkant van de boeg naast het zicht en gebruik de inbussleutel om de schroeven vast te draaien. Begin met het verkrijgen van de schroeven met de hand vast en draai goed vast om te voorkomen dat de schroeven los trillen tijdens het fotograferen.

Als uw pijlkoker is een tweedelig herhaal het proces voor het tweede stuk. Tweedelige trilt kan een lichtgewicht optie voor de backcountry bowhunter bieden.

Lijn de koker door het aanpassen van de schroeven aan om de pijlen te positioneren in relatie tot de koker. Dit zal uw pijlkoker en pijlen te centreren op de boeg.

Hints

Geef je mening over verschillende modellen die je boog passen alvorens een aankoop beslissing.

Raadpleeg uw plaatselijke boogschieten pro-shop voor meer advies.

Blijf de schroeven controleren en draai als dat nodig is.

Wees je bewust van quivers met kleine onderdelen, omdat deze los kan komen of breken in het veld.

Share This Post