Index / Persoonlijke financiën / Hoe te betalen Off Bad Checks

Share This Post

Persoonlijke financiën

Hoe te betalen Off Bad Checks

Als je de controle hebt geschreven zonder voldoende geld op uw bankrekening om ze te bedekken, zijn deze controles terug naar het storten van partijen kunnen aantonen dat er onvoldoende middelen om de betalingen te dekken. Wanneer dit gebeurt, moet u

AdvertisementAls je de controle hebt geschreven zonder voldoende geld op uw bankrekening om ze te bedekken, zijn deze controles terug naar het storten van partijen kunnen aantonen dat er onvoldoende middelen om de betalingen te dekken. Wanneer dit gebeurt, moet u deze ongedekte cheques uit te betalen aan de partijen aan wie u het geld schuldig. U kunt afbetalen ongedekte cheques met wat geld in ongeveer twee uur.

Scan uw bankafschriften van de controles die de verwerking werden geweigerd vanwege u een tekort aan middelen in uw bankrekening. Maak een lijst van deze controles op een vel papier.

Kijk bij de check-register voor uw bankrekening voor de betaling bedragen die voor onvoldoende middelen en de namen van de partijen aan wie de controles werden geschreven werden verworpen. Noteer deze op de lijst die u in stap 1 heeft aangemaakt.

Controleer de certificaten van uw aankopen bij deze partijen voor de namen en adressen van de bedrijven aan wie u ongedekte cheques schreef. Adres enveloppen met postzegels aan elk van de partijen voor wie moet je ongedekte cheques af te werpen.

Ga naar een lokale financiële instelling of controleer verzilveren winkel die postwissels of kascheques verkoopt en de aanschaf van een postwissel of cheque met contant geld voor elk van de partijen aan wie je geld schuldig. Als je slechte controles geschreven aan partijen, juiste etiquette is om deze controles te vervangen in een tijdig met postwissels of cheques kassier, officiële formulieren van betaling. Aanpak van de postwissels of cheques kassier om hun corresponderende partijen.

Maak fotokopieën van elk van de certificaten van de producten of diensten waarvoor u nog geld schuldig.

Schrijf brieven aan elk van de partijen aan wie je schrijft ongedekte cheques, het aanpakken van elke brief aan de zakelijke en aangeeft dat de bijgevoegde postwissel of cheque is voor de betaling van de bijgevoegde ontvangst. Schrijven dat de oorspronkelijke cheque u schreef werd teruggegeven aan de partij, omdat uw bankrekening onvoldoende geld om de betaling te dekken gehad. Schrijven dat u vraagt ​​het bedrijfsleven om de bijgevoegde postwissel of cheque als betaling van de factuur van de verkoop te accepteren. Voorzie uw contact adres en telefoonnummer in het geval dat de partij vragen heeft en de brief te ondertekenen.

Plaats elke letter met de bijbehorende postwissel of cheque en de ontvangst exemplaar in de retourenvelop. Sluit de enveloppen en mail de letters.

Hints

Hoewel veel partijen aan wie u ongedekte cheques schreef uw re-betalingen accepteert, kunnen sommige partijen in rekening brengen u terug check vergoedingen; Deze organisaties zullen u op de hoogte via e-mail of per telefoon die je nodig hebt om extra kosten te betalen.

Het schrijven van ongedekte cheques is een misdaad; betalen uit uw slechte controles vóór uw schuldeisers melden u aanklagers.

Share This Post