Index / tech / Hoe te besparen Tweets

Share This Post

tech

Hoe te besparen Tweets

Twitter leeft in het moment. Dat wil zeggen, deze alomtegenwoordige microblogdienst houdt slechts 3200 van uw meest recente tweets op zijn servers. Iets tweeted daarvoor is geschiedenis - tenzij u uw tweets op te slaan. Dat is de reden waarom tiental

Advertisement

Twitter leeft in het moment. Dat wil zeggen, deze alomtegenwoordige microblogdienst houdt slechts 3200 van uw meest recente tweets op zijn servers. Iets tweeted daarvoor is geschiedenis - tenzij u uw tweets op te slaan. Dat is de reden waarom tientallen diensten in de loop der jaren hebben geknald om tweets op aparte servers archiveren en geeft gebruikers de mogelijkheid om hun eigen tweets evenals de tweets van anderen te downloaden. Of u nu een enkele tweet opslaan of een back-up van de inhoud van uw gehele Twitter-account, directe berichten en al, een dienst bestaat voor jou.

Kopieer en plak de individuele tweets in een tekstbestand en sla het bestand op uw harde schijf.

Gebruik een eenvoudige tweet back-up service te indexeren en te downloaden tot 3.200 van uw meest recente tweets als een spreadsheet (zoals Excel) of PDF (zoals Adobe Reader). U zult uw Twitter gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren via Twitter OAuth om de dienst toestemming voor toegang tot uw tweets veilig te verlenen. Zie Bronnen voor bepaalde tweet backup diensten.

Gebruik een tweet synchronisatie service aan de index van uw tweets op een rollende basis. Net als bij een eenvoudige tweet back-up service, zult u in staat om uw tweets als een spreadsheet of een PDF te downloaden. Daarnaast zal een tweet synchronisatiedienst kopieën van alle eerder geïndexeerd tweets te houden, zodat er geen tweets zal verdwijnen uit dit punt naar voren. Zie Bronnen voor bepaalde tweet synchronisatie diensten.

Gebruik een opgeslagen tweet zoeken archiefdienst om voortdurend index een bepaalde Twitter search. Diensten zoals deze zijn niet beperkt tot het zoeken van uw eigen tweets. Bijvoorbeeld, als u alle toekomstige tweets met de zinsnede "San Diego Comic Conventie," de hashtag '# comic-con "of de gebruiker naam op te slaan" @comic_con, "je kunt dit doen met behulp van een opgeslagen zoekopdracht archief service. Net als bij tweet back-up en synchronisatie services, kunt u bestanden met de resultaten te downloaden en op te slaan. Zie Bronnen voor een aantal opgeslagen tweet zoeken archiefdiensten.

Share This Post