Index / Huis / Hoe te besparen Leftover Caulking

Share This Post

Huis

Hoe te besparen Leftover Caulking

Als je ooit je badkuip hebt recaulked of zet nieuwe breeuwen rond uw ramen en deuren, hebt u waarschijnlijk eindigde met enkele breeuwen links in de buis, wanneer was de klus geklaard. Nu als dat spul slechts een paar dollars kosten, zou het geen pro

Advertisement

Als je ooit je badkuip hebt recaulked of zet nieuwe breeuwen rond uw ramen en deuren, hebt u waarschijnlijk eindigde met enkele breeuwen links in de buis, wanneer was de klus geklaard. Nu als dat spul slechts een paar dollars kosten, zou het geen probleem zijn - maar een buis van goede siliconen breeuwen kan draaien bijna $ 10 - en mijn Schotse natuur zal me niet toestaan ​​om gewoon weg te gooien het betere deel van $ 10 als ik niet hoeft te doen. Dus, als je net als ik en wil die overgebleven afdichten voor een andere dag te redden - hier zijn enkele manieren om het te doen.

Wat je nodig hebt

 • Wire Nuts (Marr connectors)

  Golf Tees

  Plastic Voedsel Wrap

  Elektricien Tape

  Schroef-in haken of ogen

  "Caulk Saver"

Het duwen van een golf tee in het uiteinde van de buis zal helpen om de breeuwen uitdrogen als je alleen proberen om het op te slaan voor een paar weken. De afdichting is niet echt luchtdicht, zodat de breeuwen zal uitdrogen - maar het werkt beter dan niets doen.

Reinig het uiteinde van de buis rondom de buitenkant, wikkel plastic huishoudfolie omheen strak. Eindig door het verpakken van de hele zaak met tape elektricien. Dit werkt vrij goed, maar het is rommelig en je eindigt met breeuwen over een doek of een papieren handdoek - en dan lijkt het op je handen en kleren te krijgen.

Schroef een lasdop (soms Marr aansluitingen) op het uiteinde van de buis. Deze werkt goed en het is gemakkelijk te doen. Draadmoeren zijn er in verschillende maten, dus niet uit hoe groot je de opening van de breeuwen buis hebt geknipt, kunt u een draad moer dat de opening af te dichten te vinden.

Gebruik de schroef in haken of ogen. Doe gewoon wat breeuwen op de schroef deel van de sluiting, dan schroef het in het open einde van het breeuwen buis. De breeuwen zal stevig en luchtdicht te drogen, maar u kunt de buis heropenen door het losdraaien van de schroef. Als een toegevoegde bonus, zodra de breeuwen droog is, kun je zelfs hangen de buis van breeuwen op een spijker in uw werkplaats.

Koop een commercieel product met de naam een ​​'Caulk Saver. " Deze tool bestaat uit een dunne schroefdraad stukje plastic (ongeveer 3-inch lang) die past door het plastic uiteinde van een buis van breeuwen. U kunt deze tip gebruiken om eerst de afdichting doorboren op de buis van breeuwen, en wanneer de klus geklaard is, maar schroef het gereedschap in de breeuwen buis, waar het een luchtdichte afsluiting zal maken en houden de breeuwen uitdroogt. Als u wilt uw breeuwen gebruiken, draai de "Caulk Saver" en je bent klaar om te gaan.

Hints

Deze ideeën zijn het proberen waard voor elk product dat wordt geleverd in een buis vergelijkbaar met breeuwen - bijvoorbeeld, lijm of gipsplaat crack vulstoffen.

Als de breeuwen uitdroogt of verhardt in de hals van de buis, kunt u nog steeds in staat zijn om de breeuwen gebruiken in de buis - je hoeft alleen maar om een ​​gat te maken door middel van de gedroogde breeuwen. In mijn gereedschapskist Ik heb een oude ijspriem. Het is gemaakt van een sterke dunne stalen ongeveer 6 inches lang. Het werkt geweldig voor het maken van een gat in droge breeuwen. Een 4-inch gemeenschappelijke spijker zou waarschijnlijk hetzelfde werk te doen.

De "Caulk Saver" moet beschikbaar zijn bij u thuis of hardware winkel. Zo niet, het is zeker online beschikbaar.

Zodra een buis van breeuwen is geopend, is het vrijwel onmogelijk om het opslaan langer dan enkele maanden. Reken niet op te kunnen breeuwen dat u in uw werkplaats hebben gehad voor een jaar of zo te gebruiken.

Share This Post