Index / Careers & Work / Hoe te berekenen Werkloosheidsuitkeringen in Georgië

Share This Post

Careers & Work

Hoe te berekenen Werkloosheidsuitkeringen in Georgië

Georgië Werkloosheidswet programma biedt tijdelijke financiële voordelen voor werknemers die hun baan hebben verloren of had een vermindering van de werkuren door niet de schuld van hun eigen land. Het programma biedt werklozen of underemployed werkn

AdvertisementGeorgië Werkloosheidswet programma biedt tijdelijke financiële voordelen voor werknemers die hun baan hebben verloren of had een vermindering van de werkuren door niet de schuld van hun eigen land. Het programma biedt werklozen of underemployed werknemers met een gedeeltelijke vervanging loon om te helpen met de kosten van levensonderhoud tot ze werk kunnen vinden of tot wanneer de voordelen vervallen.

Berekening van de wekelijkse uitkering bedraagt

In Georgië vanaf 2015, de minimale wekelijkse voordeel was $ 44, en de wekelijkse maximale was $ 330. Een aanvrager wekelijkse uitkering bedrag is afhankelijk van het loon verdiend tijdens de referentieperiode. De basis periode omvat de eerste vier van de laatste vijf kalenderkwartalen voltooid wanneer de aanvrager een claim. De werkelijke wekelijkse uitkering bedrag is het totale bedrag van de verdiende lonen in de twee hoogste inkomens wijken gedeeld door 42.

Alternate Weekly batenberekening

Als het totale loon van de aanvrager in de basis periode niet gelijk 1½ tijden van de verdiende lonen in de hoogste inkomens kwart in de basis periode een alternatieve basis periode van de laatste vier kwartalen kalender kan worden gebruikt. Met behulp van de alternatieve berekening, is een wekelijkse uitkering bedrag bepaald door de lonen in de hoogste kwartaal verdiend door 21 te delen.

Situaties invloed uitkeringen

Elke beloning ontvangen als gevolg van de scheiding werkgelegenheid, zoals de ontslagvergoeding of ontslagvergoeding, kan resulteren in een vermindering of annulering van werkloosheidsuitkeringen voor die week als het bedrag van de uitkering hoger is dan de wekelijkse uitkeringsbedrag is. Pensioen en schadevergoeding aan werknemers het inkomen kan ook invloed hebben op de uitkering ontvangen bedrag.

voortzetting in aanmerking te komen

Degenen die een werkloosheidsuitkering kunnen ze te verzamelen tot een maximum van 14 tot 20 weken, afhankelijk van het seizoen werkloosheidsverzekering tarief effectief op het moment van de vordering. Of een kandidaat kan voordelen in te zamelen voor het maximum aantal weken afhankelijk van het loon verdiend tijdens de referentieperiode en of hij of zij voldoet aan de toelatingseisen per week. Federal werkloosheidsuitkering extensies beschikbaar kunnen zijn als Georgië is het ervaren van een hoge werkloosheid. Als deze uitbreiding beschikbaar is, wordt de aanvrager melding van Georgië ministerie van Arbeid.

Share This Post