Index / Bedrijf / Hoe te berekenen punt van de afnemende meeropbrengst

Share This Post

Bedrijf

Hoe te berekenen punt van de afnemende meeropbrengst

Een afnemende return gebeurt er bij het toevoegen van eenheden van een middel (bijvoorbeeld werknemers, grondstoffen, kapitaal) in de handeling van het creëren van een product niet op zo veel voordeel als eerdere, gelijke eenheden van dezelfde middel

AdvertisementEen afnemende return gebeurt er bij het toevoegen van eenheden van een middel (bijvoorbeeld werknemers, grondstoffen, kapitaal) in de handeling van het creëren van een product niet op zo veel voordeel als eerdere, gelijke eenheden van dezelfde middelen deed. Een bron unit moet altijd worden geïdentificeerd als de maat voor de terugkeer, en de afnemende meeropbrengst kan worden berekend alleen voor de korte termijn, omdat alle factoren zijn eigenlijk variabele in de lange termijn. Economen in de 19e eeuw uiteengezet formule in een poging om gemakkelijk berekenen op welk punt extra middelen leiden tot een vermindering van de input kosten uitgang. Hoewel dit punt van de afnemende meeropbrengst oorspronkelijk bedoeld was om te gaan met de productie van de economie, veel mensen vinden het ook geldt in het algemeen het oplossen van problemen.

Wat je nodig hebt

Rekenmachine

Bepaal welke resource-eenheid (werknemers, kapitaal, enz.) Zal de basis voor de meting van de afnemende meeropbrengst zijn. Elke resource-eenheid moet een bepaalde, vastgestelde monetaire kosten.

Bepaal de basiskosten van de totale productopbrengst. Bijvoorbeeld, als je betaalt $ 10 voor de grondstoffen tot een enkele widget te maken, betaalt u uw widget werknemers $ 10 per uur, en elke werknemer kan een widget assembleren elke acht uur, dan is uw werknemers zullen drie widgets per dag te produceren (de totale productie output) tegen een kostprijs van de grondstoffen (30 $) toegevoegd aan het loon ($ 10 vermenigvuldigd met 3 werknemers, vermenigvuldigd met 8 uur = $ 240), voor een totale productiekosten van $ 270 per dag.

Geleidelijk eenheden toevoegen van een resource (werknemers, grondstoffen, uur) en na elke toevoeging, meten en het herberekenen van de totale product output. Op een gegeven moment, zult u merken dat de toevoeging van een extra bron resulteert in een daling onder het oorspronkelijke totale output berekening. De uiteindelijke bron unit u toevoegt dat de daling van het rendement zorgt ervoor dat is het punt van de afnemende meeropbrengst.

Share This Post