Index / Bedrijf / Hoe te berekenen incrementele kosten

Share This Post

Bedrijf

Hoe te berekenen incrementele kosten

Incrementele kosten, ook wel marginale kosten, zijn de kosten een extra eenheid te produceren dan de geplande productieniveau. Niet te verwarren incrementele kosten met een gemiddelde kostprijs. De gemiddelde kosten per eenheid voor een productierun

Advertisement

Incrementele kosten, ook wel marginale kosten, zijn de kosten een extra eenheid te produceren dan de geplande productieniveau. Niet te verwarren incrementele kosten met een gemiddelde kostprijs. De gemiddelde kosten per eenheid voor een productierun is niet hetzelfde als de incrementele kosten van een extra eenheid. Aangezien de productie kosten omvatten vaste kosten en variabele kosten, zou de gemiddelde kosten per eenheid omvatten zowel vaste als variabele componenten.

Incrementele kosten vs. Average Cost

De incrementele kosten worden gewoonlijk uit slechts de variabele kosten nodig is om een ​​extra eenheid te produceren. Vaste kosten zijn al berekend en toegepast op de reguliere productie draaien, zodat deze kosten niet zou krijgen toegepast op extra eenheden buiten de reguliere productie run. Om de incrementele kosten te berekenen, voegt u alle kosten die verband houden met de productie van slechts één. Deze kosten kunnen onder meer de lonen van werknemers voor extra tijd die nodig is en de gebruikte materialen om de eenheid te produceren.

Share This Post