Index / Persoonlijke financiën / Hoe te berekenen IBR

Share This Post

Persoonlijke financiën

Hoe te berekenen IBR

De federale overheid biedt student lening kredietnemers verschillende terugbetaling plannen om uit te kiezen. Hoewel leningen voor studenten in gebreke om een ​​betaling plan met gelijke maandelijkse betalingen voor 10 jaar, kunnen de studenten een a

Advertisement

De federale overheid biedt student lening kredietnemers verschillende terugbetaling plannen om uit te kiezen. Hoewel leningen voor studenten in gebreke om een ​​betaling plan met gelijke maandelijkse betalingen voor 10 jaar, kunnen de studenten een andere terugbetaling plan om een ​​lagere maandelijkse betaling te krijgen te kiezen. Een van deze, het inkomen op basis van afbetalingsplan (IBR), bepaalt het te betalen bedrag als een percentage van het huishouden besteedbaar inkomen van de lener. Schatting van het bedrag van uw maandelijkse betaling met behulp van een eenvoudige berekening. Uw kredietgever zal de maandelijks te betalen bedrag te bevestigen wanneer u een aanvraag voor IBR.

Wat je nodig hebt

Vorig jaar aangifte

Zoek de US Department of Health and Human Services armoede leidraad inkomen voor uw grootte van het gezin en de staat van de woonplaats. Bijvoorbeeld, als je getrouwd bent en wonen in een van de aangrenzende 48 staten, de armoede leidraad voor uw huishouden is $ 14.710.

Vermenigvuldig dit bedrag met 1,5 tot het bedrag van uw inkomen dat wordt afgeschermd voor gebruik op uw basisbehoeften te berekenen. In dit voorbeeld is het bedrag $ 22.065.

Kijk omhoog uw bruto-inkomen (AGI) van vorig jaar aangifte. Als je getrouwd bent, zijn onder andere het inkomen van uw partner ook.

Trek de hoeveelheid afgeschermde inkomen voor de basisbehoeften van uw AGI naar uw besteedbaar inkomen te berekenen. Bijvoorbeeld, als je AGI was $ 30.000, uw besteedbaar inkomen is $ 7.935.

Vermenigvuldig dit met 0,15 op de 15 procent van uw jaarlijkse besteedbaar inkomen dat je moet in de richting van leningen voor studenten op het inkomen op basis van afbetalingsplan te zetten berekenen. In dit geval is $ 1,190.25.

Verdeel de jaarlijkse betaling van 12 tot en met uw IBR maandelijkse betaling te berekenen. Bijvoorbeeld, $ 1,190.25 gedeeld door 12 geeft een maandelijkse betaling van $ 99,19.

Hints

Je kunt alleen inschrijven in IBR als de maandelijkse betaling op het plan minder dan de betaling zou worden op de standaard 10 jaar afbetalingsplan is. Schatten dat bedrag met behulp van de calculator op de website Federal Student Aid.

Nadat u zich inschrijft voor IBR, uw maandelijks te betalen bedrag te veranderen elk jaar op basis van de richtlijnen van de armoede, uw inkomen en grootte van het gezin. U moet jaarlijks inkomen documentatie indienen om uw betaling aan te passen.

Share This Post