Index / Persoonlijke financiën / Hoe te berekenen HH Bonds

Share This Post

Persoonlijke financiën

Hoe te berekenen HH Bonds

Het Amerikaanse ministerie van Financiën begon de afgifte Series HH kasbons in 1980 en beëindigde hun verkoop na 31 augustus, werden 2004 Series HH obligaties die niet rechtstreeks aan het publiek verkocht. Beleggers zouden ze te verwerven alleen doo

Advertisement

Het Amerikaanse ministerie van Financiën begon de afgifte Series HH kasbons in 1980 en beëindigde hun verkoop na 31 augustus, werden 2004 Series HH obligaties die niet rechtstreeks aan het publiek verkocht. Beleggers zouden ze te verwerven alleen door het uitwisselen van EE / E kasbons of herinvesteren volwassen H-bindingen. Rentebetalingen werken anders voor HH obligaties in vergelijking met andere types besparingen obligatie. Dit beïnvloedt de waarde van de obligaties en hoe belang wordt berekend.

Hoe HH Bonds Work

Het ministerie van Financiën uitgegeven obligaties HH alleen als papieren obligaties in vier coupures: $ 500, $ 1.000, $ 5.000 en $ 10.000. TreasuryDirect.gov legt uit dat HH obligaties geen rente ten goede komen, wat betekent dat de rente wordt niet toegevoegd aan de waarde van de obligatie. In plaats daarvan wordt de rente betaald om de zes maanden en rechtstreeks naar de bankrekening van de obligatie eigenaar. HH obligaties vervallen in 20 jaar. Voor de eerste 10 jaar, zij betalen een vast tarief. Aan de 10 jaar merk, alle HH obligaties betalen een actuele rente. HH obligaties te stoppen verdienen na 20 jaar rente.

De waarde van HH Obligaties

Beleggers kochten HH obligaties tegen de nominale waarde. Dit betekent dat u betaalde $ 1.000 voor een obligatie met een nominale waarde van $ 1.000. Aangezien belang niet wordt toegevoegd aan de band, de waarde niet veranderen. Op de vervaldag, zal de obligatie dezelfde dollar waarde die het had toen het werd uitgegeven hebben.

Het berekenen HH Bond Interest

HH obligaties vóór uitgegeven aan 1 januari 2003 had een oorspronkelijke vaste rente van 4 procent per jaar. Dit tarief was goed, totdat de band 10 jaar oud was. Na die tijd, de rente gewijzigd in het huidige tempo vastgesteld door het ministerie van Financiën. Aan het begin van 2003, het huidige tempo veranderd naar 1,5 procent. Met ingang van 2015, de koers bleef 1,5 procent. Aangezien alle van de HH obligaties uitgegeven vóór 2003 zijn meer dan 10 jaar oud, ze allemaal betalen deze huidige tarief. Om een ​​6-maands rente te berekenen, verdelen de rente in de helft en vermenigvuldigen met de nominale waarde van de obligatie. Bijvoorbeeld, 50 procent 1,5 procent 0,75 procent. Voor een $ 1000 HH obligatie, zou de berekening 1000 x 0,0075, waarvan $ 7,50 gelijk zijn. Verdubbel dit bedrag en je ziet dat de obligatie betaalt een totaal van $ 15 per jaar.

Share This Post