Index / Huis / Hoe te berekenen Gazebo Dimensions

Share This Post

Huis

Hoe te berekenen Gazebo Dimensions

Dimensionering van een gazebo hangt grotendeels af van de vorm van die eenheid. Het meten van de foto's er hetzelfde zijn, maar het vinden van de vierkante meters kan worden uitgevoerd op een aantal manieren. Als het prieel is een vierkant, bijvoorbe

Advertisement

Dimensionering van een gazebo hangt grotendeels af van de vorm van die eenheid. Het meten van de foto's er hetzelfde zijn, maar het vinden van de vierkante meters kan worden uitgevoerd op een aantal manieren. Als het prieel is een vierkant, bijvoorbeeld, vinden de lengte en de breedte. Als het prieel is een cirkel, vinden de omtrek. Deze afmetingen kan worden gevonden met een meetlint.

Wat je nodig hebt

  • Rolmaat

Vind de hoogte van de koepel door het meten van de bodembasis van het toestel naar boven, waar het plafond begint. Als het tuinhuis zit op een betonnen plaat, niet meten van de bodem van de plaat, maar het meten van de basis van het frame van het prieel's. Ook als het prieel wordt verhoogd van de grond, niet meten van de grond, maar het meten van de basis van het frame van het prieel's.

Vind de lengte en breedte van het tuinhuisje (als het plein). Meet twee van de loodrechte wanden van het tuinhuisje. Als je meet in inches (bijvoorbeeld 65 inch) delen door 12 om de maatregel in voet (65 inches gedeeld door 12 zou 5,4 voeten) te vinden.

Zoek de diameter van de prieel (als het rond is). Meet over het midden van het prieel van de ene kant van de eenheid naar de andere. Zoals met de lengte en de breedte, vertaalt deze meting voeten door het delen u gemeten in inches door 12. Verdeel de diameter van 2 de radius vinden.

Vind de vierkante meters van het tuinhuisje. Voor vierkante tuinhuisjes, vermenigvuldig de lengte door de breedte. Voor ronde tuinhuisjes, vermenigvuldig de straal door de radius en vermenigvuldig dat product door 3,14 de vierkante meters te vinden.

Share This Post