Index / Bedrijf / Hoe te berekenen externe financiering

Share This Post

Bedrijf

Hoe te berekenen externe financiering

De berekening van het bedrag van de financiering nodig is, is een van de grootste uitdagingen dat corporate managers worden geconfronteerd. Kapitaalmarkten zijn uiterst complex, en het kan moeilijk zijn om te bepalen hoeveel, eventuele externe financ

Advertisement

De berekening van het bedrag van de financiering nodig is, is een van de grootste uitdagingen dat corporate managers worden geconfronteerd. Kapitaalmarkten zijn uiterst complex, en het kan moeilijk zijn om te bepalen hoeveel, eventuele externe financiering aan te trekken. Het bedrag van de externe financiering van uw bedrijf nodig heeft zal afhangen van de operationele begroting voor uw bedrijf als het bedrijf de huidige middelen kapitaal. Bepalen hoeveel externe financiering aan te trekken zal veel makkelijker zijn als je een solide operationele budget voor uw bedrijf te ontwikkelen.

Project het bedrag van de verkoop verwacht u van uw bedrijf om volgend jaar te genereren. De beste manier om de verkoop project is de jaarlijkse groei van de omzet te gebruiken in de meest recente periode van vijf jaar. Bijvoorbeeld, als het bedrijf is gegroeid verkopen tegen een jaarlijkse rentevoet van 5% over de afgelopen vijf jaar, en de huidige jaar de verkoop zijn $ 100, kunt u de begroting een omzet van $ 100 x (1 + 5%) = $ 105 voor volgend jaar.

Bereken kostprijs van verkochte goederen en de operationele kosten met behulp van het gemiddelde percentage van de omzet methode van het bedrijf. Als de kosten van verkochte goederen als percentage van de omzet gemiddeld 20% over de afgelopen vijf jaar, kun je budget kosten van goederen gelijk verkocht aan $ 105 x 20% = $ 21 voor volgend jaar. Als bedrijfslasten als percentage van de omzet gemiddeld 15% over de afgelopen vijf jaar, kun je budget operationele kosten gelijk aan $ 105 x 15% = $ 16 voor volgend jaar.

Trek kostprijs van verkochte goederen en de operationele kosten van verkoop tot het resultaat vóór belastingen te bepalen. In dit voorbeeld zou het resultaat vóór belastingen gelijk aan 105 $ - $ 21 - $ 16 = $ 68.

Bereken belastingen van het bedrijf voor volgend jaar, en aftrekken van de belastingen van het resultaat vóór belastingen naar de netto-inkomsten te berekenen. (35% x $ 68) = $ 44 - Als het bedrijf belastingtarief gemiddeld 30% over de afgelopen vijf jaar, zou de nettowinst $ 68 gelijk.

Project volgend jaar de vlottende activa met behulp van hetzelfde percentage van de omzet methode. Vlottende activa omvatten liquide middelen, voorraden en debiteuren. Als vlottende activa als percentage van de omzet gemiddeld 25%, kunt u de begroting van volgend jaar de vlottende activa op 25% x $ 105 = $ 26.

Project volgend jaar de kortlopende schulden met behulp van de historische percentage van de kosten van verkochte goederen. Als de huidige schulden als percentage van de kosten van verkochte goederen gemiddeld 40% over de afgelopen vijf jaar, kunt u de begroting van volgend jaar de kortlopende schulden op 40% x $ 21 = $ 8.

Aftrekken kortlopende verplichtingen uit vlottende activa aan werkkapitaal behoeften van het bedrijf te bepalen. Het werkkapitaal is de korte-termijn financiering eisen die nodig zijn om de dag-tot-dag operaties van een bedrijf te runnen. In dit voorbeeld, zal de behoefte aan werkkapitaal van het bedrijf gelijk 26 $ - $ 8 = $ 18.

Schat van het bedrijf verwachte kapitaaluitgaven met behulp van het percentage van de omzet methode. Indien investeringen als percentage van de omzet is gemiddeld 30%, kunt u de hoofdstad begroting voor volgend jaar de uitgaven moet als $ 105 x 30% = $ 32.

Trek het bedrijf verwachte behoefte aan werkkapitaal en investeringen van de netto-inkomen om het bedrag van de externe financiering nodig te bepalen. In dit voorbeeld zal het bedrijf moeten verhogen 44 $ - $ 18 - $ 32 = ($ 6), die $ 6 betekent dat in externe financiering nodig is. Als deze berekening resulteert in een positief getal, geen externe financiering moet worden verhoogd. Het bedrijf kan haar activiteiten te financieren door middel van interne fondsen, hoewel je misschien wilt externe financiering aan te trekken indien de voorwaarden zijn aantrekkelijk.

Hints

Merk op dat deze stappen wordt ervan uitgegaan dat alle kosten als percentage van de omzet vast blijven van jaar tot jaar. Alleen maken deze veronderstelling als je geen grote veranderingen in de activiteiten van het bedrijf verwachten. Bijvoorbeeld, als een belangrijke input voor de producten van het bedrijf is van kunststof en u verwacht plastic prijzen aanzienlijk stijgen volgend jaar, moet je die kosten van verkochte goederen als percentage van de omzet volgend jaar zal toenemen aannemen.

Wilt u misschien overwegen het inhuren van een investeringsbank om u te helpen met het aantrekken van kapitaal proces. De belangrijkste investeringsbanken zijn Goldman Sachs, JPMorgan, Morgan Stanley en Bank of America. Investeringsbanken meestal rekenen een maandelijkse provisie van $ 25.000 en 1% tot 7% ​​van alle opbrengsten verhoogd.

Share This Post