Index / Bedrijf / Hoe te berekenen Employee Cost-of-Living verhogen

Share This Post

Bedrijf

Hoe te berekenen Employee Cost-of-Living verhogen

Tijdens de moeilijke economische tijden, mogen bedrijven niet genoeg winst om werknemers te voorzien van grote jaarlijkse verhogingen, ongeacht hoe goed de medewerkers hebben gepresteerd. Als u eigenaar van een bedrijf en hebben een aantal werkkapita

Advertisement

Tijdens de moeilijke economische tijden, mogen bedrijven niet genoeg winst om werknemers te voorzien van grote jaarlijkse verhogingen, ongeacht hoe goed de medewerkers hebben gepresteerd. Als u eigenaar van een bedrijf en hebben een aantal werkkapitaal beschikbaar voor raises, maar een beperkte hoeveelheid, dan moet je berekenen werknemer verhoogt als een kosten van levensonderhoud. Een kosten van levensonderhoud verhoging zal helpen handhaven levensstijl van uw medewerkers in dezelfde financiële positie als het jaar daarvoor, door toe te staan ​​voor de inflatie in het afgelopen jaar.

Wat je nodig hebt

Computer met internetverbinding

Lijst van werknemer huidige pay tarieven

Log in op de website van het Amerikaanse ministerie van Arbeid, Bureau of Labor Statistics.

Toegang tot de Consumenten Prijs Index (CPI) tabellen op de website. Elke maand, de overheid meet de stijgingen en dalingen op de prijzen van de gemeenschappelijke goederen met het oog op een inflatie vast te stellen. De inflatie is het percentage bedrag waarmee de kostprijs van hetzelfde item is toegenomen in een bepaalde periode, of hoeveel de kosten is toegenomen tot dezelfde levensstandaard te behouden.

Zoek de CPI tarief voor het voorgaande jaar.

Vermenigvuldig de CPI tarief voor het voorgaande jaar tijd van de werknemer basissalaris of per uur tarief voor een passende verhoging kosten van levensonderhoud op basis van de inflatie voor de VS bijvoorbeeld bepalen, CPI in 2009 was 2,7 procent. Als een werknemer maakt $ 20k jaarsalaris, dan $ 20k maal 0,027 gelijk aan $ 540. Je moet het salaris van de werknemer te verhogen met $ 540 om te helpen bij de werknemer te behouden dezelfde levensstandaard als de vorige jaar.

Hints

Als uw geografische regio is meer verdrongen economisch dan de rest van het land, controleer voor de lokale CPI tarieven en toe te passen die in plaats daarvan van uw werknemer loon tarief, ervan uitgaande dat u over de juiste kapitaal om de kosten op te vangen.

Share This Post