Index / Huis / Hoe te berekenen Elektrische Dienst Maat

Share This Post

Huis

Hoe te berekenen Elektrische Dienst Maat

Het bepalen van de elektrische dienst grootte voor een huis is het belangrijk om te begrijpen hoeveel elektriciteit kan worden gebruikt in een keer. Moderne levensstijl gevuld met elektronische apparaten om ons leven gemakkelijker te maken, is zeer e

AdvertisementHet bepalen van de elektrische dienst grootte voor een huis is het belangrijk om te begrijpen hoeveel elektriciteit kan worden gebruikt in een keer. Moderne levensstijl gevuld met elektronische apparaten om ons leven gemakkelijker te maken, is zeer elektrisch veeleisend. De minimaal aanvaardbare dienst grootte van een woonhuis is 100 ampère. Er zijn vele methoden om de service formaat. De meest nauwkeurige methode is het gebruik van de meter en het type van de service-ingang draden. Deze informatie wordt afgedrukt op de isolerende mantel van de draden. Raak nooit dienstingang draden, omdat de macht die ze bevatten in staat te doden of ernstig verwonden je bent.

Kijk naar de dienstingang draden waar ze bevestigen aan het nut draden, als uw vermogen boven de grond wordt geleverd. De draden zijn aangesloten op het druppellus waar ze vast aan de woning. U bent op zoek naar het type draad (aluminium of koper) en de meter die op de geïsoleerde hoes wordt afgedrukt. Alleen proberen dit als u veilig kunt krijgen dicht genoeg bij de draden met nul kans om ze aan te raken.

Kijk naar de dienstingang geleiders op de hoofdschakelaar als uw elektriciteit ondergronds wordt afgeleverd. Lees het type en de grootte van de geïsoleerde kap. Verwijder de afdekking van de hoofdschakelaar als u de draden kunnen lezen. Alleen een erkende elektricien zou moeten werken rond draden van deze stroomsterkte.

Kijken naar de grootte van de hoofdschakelaar van het elektrisch systeem. Het bedrag van de versterkers wordt afgedrukt op de breaker switch. Dit is de veiligste manier om de elektrische grootte servicepunt het huis bepalen. Maar als de verkeerde-sized breaker is geïnstalleerd, zal het onnauwkeurig zijn.

Vergelijk draad meter om deze gemeenschappelijke koper maten (koperdraad only): Koper 6-gauge - tot 70 ampère; koper 4-gauge - 100 amp; koper 2-gauge - 125 amp; koper 1-gauge - 150 amp en koper 2/0-gauge - 200 amp. De elektrische bediening grootte wordt bepaald door de grootte en het type draad gebruikt, dan is het vergelijken van deze informatie aan de overheid gereguleerde draad maten voor deze toepassingen.

Vergelijk draad meter om de gemeenschappelijke aluminium maten (aluminiumdraad only): Aluminium 4-gauge - 70 amp; aluminium 2-gauge --100 amp; aluminium 1/0-gauge --125 amp; aluminum 2/0-gauge - 150 amp en aluminium 4/0 gauge - 200 amp.

Hints

Dienstingang draden bevatten voldoende elektriciteit om het menselijk hart direct te stoppen. Nooit aanraken. Zelfs uw huis distributie bedrading kan doden of kwaad doen. Wees uiterst voorzichtig bij het werken rond levende draden.

Share This Post