Index / Bedrijf / Hoe te berekenen bedrijfsinkomsten

Share This Post

Bedrijf

Hoe te berekenen bedrijfsinkomsten

Het berekenen van de inkomsten van een bedrijf in wezen aftrek van de kosten en uitgaven van de winst. De Securities and Exchange Commission raadt u aan denken als een trap, waar je begint aan de top met het totale bedrag van de verkoop tijdens de ve

AdvertisementHet berekenen van de inkomsten van een bedrijf in wezen aftrek van de kosten en uitgaven van de winst. De Securities and Exchange Commission raadt u aan denken als een trap, waar je begint aan de top met het totale bedrag van de verkoop tijdens de verslagperiode, en met elke stap naar beneden je een aftrek van bepaalde kosten of andere operating maken kosten in verband met het verdienen van de inkomsten. Aan de onderkant van de trap, na aftrek van alle kosten, leer je hoeveel het bedrijf verdiend of verloren tijdens de verslagperiode. De meeste boekhoudkundige software, zoals QuickBooks, berekent de zakelijke inkomsten automatisch op basis van de informatie die u gedurende de verslagperiode in te voeren.

Wat je nodig hebt

Lijst van inkomen

Lijst van de kosten

Voeg samen het geld uit de verkoop of diensten gebracht. Alleen onder andere inkomsten die het bedrijf heeft verdiend en ontvangen, niet inkomen dat wordt verwacht of debiteuren. Het resultaat is het bedrijf de omzet.

Bereken het geld dat het bedrijf niet verwacht te verzamelen, retouren en vergoedingen. Dit kan zijn van accounts zonder succes hersteld via het verzamelen, winst of terugbetalingen.

Een samenvatting van de verschillende soorten van de inventaris en de operationele kosten. Dit omvat de kostprijs van de omzet, lonen en overhead. Zijn exclusief de kosten van de inventaris die nog niet heeft verkocht.

Bereken activa afschrijvingen. Als het bedrijf heeft activa, zoals machines, gereedschappen en meubels die zullen worden gebruikt voor een lange periode van tijd, kan het zijn kosten over de levensduur van het actief verspreiden. Er zijn verschillende methoden voor het berekenen van de afschrijvingen, zoals lineaire en versnelde. Bespreek met een accountant de beste methode om te gebruiken voor specifieke omstandigheden van uw bedrijf.

Tel kosten van de onderneming met de bijkomende kosten. Het resultaat van deze twee getallen is de totale kosten van de onderneming.

Totaal de berekende voor Steps 2, 3, 4 en 5 genoemde bedragen te komen met de totale kosten.

Trek de totale kosten van de onderneming uit de bruto-inkomsten. Dit laatste nummer is het netto-inkomen, of zakelijke inkomsten.

Share This Post