Index / Bedrijf / Hoe te berekenen ACWP

Share This Post

Bedrijf

Hoe te berekenen ACWP

De afkorting ACWP staat voor "werkelijke kosten van het uitgevoerde werk." Deze term heeft betrekking op de totale kosten van een bepaald soort werk gedurende een periodetijd. De totale kosten omvatten directe en indirecte kosten. In staat zijn

AdvertisementDe afkorting ACWP staat voor "werkelijke kosten van het uitgevoerde werk." Deze term heeft betrekking op de totale kosten van een bepaald soort werk gedurende een periodetijd. De totale kosten omvatten directe en indirecte kosten. In staat zijn om ACWP berekenen is essentieel om budgettering voor een bedrijf en beheren van een project effectief.

Wat je nodig hebt

Rekenmachine

Voeg alle directe kosten. Directe kosten zijn kosten die uitsluitend betrekking heeft op een specifiek project. Bijvoorbeeld, als uw bedrijf is de uitvoering van een community jeugd naschoolse project voor zes maanden, zou je alle salarissen, supplies, employee benefits en hulpprogramma's in het bijzonder met betrekking tot dat project toe te voegen.

Voeg alle indirecte kosten. Indirecte kosten zijn de kosten die worden gemaakt als gevolg van meerdere projecten. Zo kan je een aantal medewerkers die werkzaam zijn bij de naschoolse project en andere projecten te hebben. Hun salarissen en uitkeringen zou zijn indirecte kosten. U kunt een faciliteit die wordt gebruikt voor het project naschoolse op bepaalde dagen en voor andere projecten op andere dagen te hebben. De nutsbedrijven en huur voor dit gebouw zou zijn indirecte kosten.

Voeg uw directe totale kosten voor uw indirecte totale kosten om de werkelijke kosten van het vinden van werk verricht (ACWP).

Share This Post