Index / Relaties & Family / Hoe te Bereken uw Native American Percentage

Share This Post

Relaties & Family

Hoe te Bereken uw Native American Percentage

Het kennen van het percentage van de Native American bloed in je genen kan een paar deuren te openen. Als u een voldoende hoeveelheid Indiaanse afkomst, kunt u in aanmerking komen om officieel deelnemen aan een Indiase stam of natie, en u kunt in aan

AdvertisementHet kennen van het percentage van de Native American bloed in je genen kan een paar deuren te openen. Als u een voldoende hoeveelheid Indiaanse afkomst, kunt u in aanmerking komen om officieel deelnemen aan een Indiase stam of natie, en u kunt in aanmerking komen voor bepaalde beurzen of andere programma's. Zelfs als deze zijn niet uw doelen, gewoon het kennen van de mate van uw Native American erfgoed wat licht werpen op uw stamboom en kunnen u helpen zich meer verbonden met je voorouders.

Zoek uit welke van uw familieleden een volbloed Indische of 100% Native American was. Dit is uw startpunt. Zodra u de persoon voor het startpunt hebt gevonden, bent u klaar om te starten met het berekenen.

Snijd het percentage in de helft voor elke generatie tussen jezelf en je volbloed Native American voorouder. Voor een voorbeeld, als je over-over-grootvader was een volbloed Indiër, het verdelen van de 100% in de helft voor elke generatie geeft je:

Groot-overgrootvader = 100% (1)

Overgrootvader = 50% (1/2)

Grootvader = 25% (1/4)

Vader = 12,5% (08/01)

U = 6,25% (1/16)

Als de voorouder die u gebruikt als uitgangspunt was getrouwd met een persoon die ook 100% Native American was, dan zou hun kind ook 100% Native American. In dit geval, niet gaan knippen het percentage helft tot de volgende generatie.

Share This Post