Index / Elektronica / Hoe te bekijken Verwijderde SMS-berichten met iBlacklist op iFile

Share This Post

Elektronica

Hoe te bekijken Verwijderde SMS-berichten met iBlacklist op iFile

Een app voor de iPhone, iFile stelt gebruikers in staat om bestanden en programma's te organiseren op hun telefoon. Het heeft instellingen die toelaten om een ​​archief van verwijderde bestanden voor het geval u nodig hebt om dingen te bekijken zoals

AdvertisementEen app voor de iPhone, iFile stelt gebruikers in staat om bestanden en programma's te organiseren op hun telefoon. Het heeft instellingen die toelaten om een ​​archief van verwijderde bestanden voor het geval u nodig hebt om dingen te bekijken zoals geschrapte tekstberichten te houden. Een programma dat werkt met iFile is iBlacklist, dat is een andere app. Dit programma stelt gebruikers in staat om binnenkomende telefoontjes en sms'jes van voorgeprogrammeerde telefoonnummers te blokkeren. Als deze geblokkeerde berichten worden verwijderd, zal iFile een archief te houden tot u ze definitief te verwijderen.

Klik op het icoon iFile op uw iPhone SpringBoard.

Klik op het gereedschap icoon onderaan; Dit brengt u naar het scherm om de instellingen van het programma te wijzigen.

Klik op "Gebruik Trash" en klik op "On". Dit maakt het mogelijk iFile om alle verwijderde bestanden in de "prullenmand" bestand op te slaan tot u ze definitief te verwijderen.

Klik op iBlacklist uit je SpringBoard.

Klik op 'Bekijk Geschiedenis' om geblokkeerde tekstberichten te brengen.

Verwijder ongewenste sms-berichten. U wordt gevraagd met een "Move File naar de prullenbak" vraag. Klik op deze zodat iFile zal een kopie gearchiveerd te houden.

Klik op iFile weer. Klik op "privé" en vervolgens "Mobile" en vervolgens "Library." Up zal een bestand genaamd iFile Trash komen.

Klik op de "prullenmand" map om alle bestanden, met inbegrip van geschrapte tekstberichten uit iBlacklist zien. Je kunt ze in dit archief of permanent verwijderen.

Share This Post