Index / Huis / Hoe te behandelen Green Pool Water

Share This Post

Huis

Hoe te behandelen Green Pool Water

Het hebben van een pool betekent uren plezier voor familie en vrienden, maar zwembaden ook betekenen dat het onderhoud moet een deel van uw wekelijkse routine geworden. Huiseigenaren moeten snel worden zwembad chemie deskundigen om hun zwembaden sani

AdvertisementHet hebben van een pool betekent uren plezier voor familie en vrienden, maar zwembaden ook betekenen dat het onderhoud moet een deel van uw wekelijkse routine geworden. Huiseigenaren moeten snel worden zwembad chemie deskundigen om hun zwembaden sanitaire en sprankelend te houden. Af en toe, maar de zorgvuldige balans van chemicaliën kan gaan in de war, waardoor een scala van problemen, zoals troebel water, vlekken op de oppervlakken of gekleurd water. Wanneer uw zwembad water groen wordt niet ontzet.

Wat je nodig hebt

 • Pool water pH testkit

  Zoutzuur

  Natriumcarbonaat

  zwembad borstel

  natriumhypochloriet

  Slang

Test de pH van het zwembadwater te bepalen welke chemicaliën nodig zijn om het water weer in evenwicht te brengen. Breng pool alkaliteit, pH en calcium hardheid in normale bereik met de toevoeging van zoutzuur en natriumcarbonaat, zoals aanbevolen door de pH-test.

Scrub algen van de muren van het zwembad en de vloer met een zwembad borstel.

Reinig de skimmer en pomp manden te zorgen dat het water vrij kan lopen door het filtersysteem.

Voer het filter continu gedurende 24 tot 30 uur.

Backwash het filter door over te schakelen van de klep.

Shock het zwembadwater. Verhoging natriumhypochloriet aan 10 maal het normale niveau in een dosering. Het water verandert van groen naar helder wit.

Blijf de muren en de vloer te poetsen algen opbouw te verwijderen.

Backwash twee keer per dag totdat het water verdwijnt. Terugslag door het uitschakelen van de stroom, het bevestigen van een slang op de backwash filter en het draaien van de stroom weer in. Laat backwash twee tot drie minuten. Spoel en zet de klep en de macht terug naar de normale positie.

Verwijder het filter en afspoelen tweemaal daags. Vervang de gereinigde filter.

Zet de filter naar de normale werking als het water helder is.

Hints

Aanbevolen pH-waarde voor zwembaden ligt tussen 7,2-7,8. Dat bereik kan een beetje variëren, zonder dat water problemen, volgens BlueWaveChemicals.

Goede filtering zal helpen om een ​​zwembad water sprankelend schoon. Onderzoek zwembad filters en apparatuur routinematig om een ​​goede werking te garanderen.

Algicide zijn niet nodig om schoon te maken een groene zwembad. Ze zijn vooral preventief chemicaliën. Houd uw zwembad behoorlijk gechloreerde en gefilterd en algen moet geen probleem zijn.

Wanneer chloor is 1,0 tot 3,0 ppm, is het veilig om te zwemmen in het water.

Als het water is groen-blauw, het probleem is te veel koper neergeslagen uit het water. Voeg een metalen sequestreermiddel om te helpen om het terug te brengen in de oplossing zodat het kan worden uitgefilterd, volgens PoolManual.

Draag handschoenen en een veiligheidsbril bij het werken met agressieve zwembad chemische stoffen, die huid en ogen kan branden.

Houd iedereen uit het zwembad tot het water is helder en schoon.

Share This Post