Index / Bedrijf / Hoe te beginnen uw eigen Energy Company in Texas

Share This Post

Bedrijf

Hoe te beginnen uw eigen Energy Company in Texas

Entrpreneurs op zoek naar hun eigen energie bedrijven in Texas te beginnen kan eerst na te denken over de olie-industrie. De olie-industrie is zo diep ingebakken in de 20ste eeuw Texas geschiedenis dat de toetredingsdrempels hoog zijn. Texas investee

AdvertisementEntrpreneurs op zoek naar hun eigen energie bedrijven in Texas te beginnen kan eerst na te denken over de olie-industrie. De olie-industrie is zo diep ingebakken in de 20ste eeuw Texas geschiedenis dat de toetredingsdrempels hoog zijn. Texas investeerders, venture capitalists en ondernemers zijn op zoek naar alternatieve energiebronnen om geld te verdienen in de stand van de energie-industrie. Alternatieve energie voorstanders zoals T. Boone Pickens gebruiken overvloedige land en hulpbronnen van de staat om geld te verdienen uit aardgas, zonne-energie, windenergie en geothermische energie. Uw Texas energiebedrijf moet beginnen met het verzamelen van de juiste personeel en informatie aan de macht bronnen te vinden voor de volgende generatie.

Volg de vier stappen registratieproces voor nieuwe bedrijven beheerd door de Texas minister van Buitenlandse Zaken. Je energie bedrijf nodig heeft om de vraag of het een maatschap of vennootschap te definiëren, krijgen een werkgever identificatienummer (EIN), inschrijven bij de stand van de Department of Revenue en krijgen medewerkers informatie over payroll doeleinden. Dit proces zal u helpen om legaal te werken en ervoor te zorgen dat uw bedrijfsnaam en logo zijn beschermd onder het auteursrecht.

Bestand voor de toepasselijke licenties en vergunningen van de Texas Commissie Environmental Quality. Deze toestand afgeeft luchtkwaliteit het toelaat, delfstoffenwinning licenties en ondergrondse opslag verschillen die nodig zijn om legaal in Texas te werken.

Aanpak venture capital firma's gevestigd in Texas om de financiering te krijgen voor de eerste stadia van uw energie bedrijf. Focus op-venture bedrijven als Houston gevestigde Sternhill Partners die kapitaal te verschaffen voor bedrijven in de vroege (zaad) stadia van ontwikkeling.

Aansluiting zoeken bij een van de staat energie verenigingen toegang tot middelen en waardevolle verbindingen te krijgen. Olie en aardgas bedrijven in Texas zijn het organiseren van onder de Texas Oil and Gas Association sinds 1919. zonnepaneel producenten, windturbine bedrijven en hybride auto ontwikkelaars kunnen werken binnen de Texas Renewable Energy Industries Association om alternatieve brandstof te duwen in de staat wetgever.

Aankoop van braakliggende terreinen in de buurt van uw hoofdkantoor voor het testen van nieuwe producten en de winning van natuurlijke hulpbronnen. Uw testen gebied moet groot genoeg zijn om zonnepanelen, een kleine groep van windturbines en bewakingsapparatuur om de productie van energie te verzamelen behandelen. Een energiebedrijf kan een monster huis is aangesloten op een geothermische verwarming en koeling systeem voor demonstratiedoeleinden te bouwen.

Recruit energie-experts, stagiaires en potentiële werknemers voor uw energie bedrijf uit Texas universiteiten en hogescholen. De Universiteit van Texas-Austin heeft een Solar Energy Laboratory gebruikt door studenten en professoren aan het potentieel voor zonne-energie in de residentiële en commerciële instellingen te bestuderen. De universiteit van Energie en Natuurlijke Hulpbronnen onderzoek cluster Houston kan een goede omgeving om academische ondersteuning voor uw Texas energiebedrijf te vinden.

Share This Post