Index / Bedrijf / Hoe te beginnen een verdragsluitende Cable Company

Share This Post

Bedrijf

Hoe te beginnen een verdragsluitende Cable Company

Cable aanbestedende bedrijven niet alleen de kabel te installeren, ze bieden ook het onderhoud en de reparaties. Met deze business model, kunt u klein beginnen, recht uit je truck, en groei van uw bedrijf in uw eigen tempo. Uw klanten kunnen variëren

AdvertisementCable aanbestedende bedrijven niet alleen de kabel te installeren, ze bieden ook het onderhoud en de reparaties. Met deze business model, kunt u klein beginnen, recht uit je truck, en groei van uw bedrijf in uw eigen tempo. Uw klanten kunnen variëren van de bewoners van de buitenwijken van de Amerikaanse marine, die vaak installeert ingewikkelde netwerken in zijn schepen. Zolang je je kennis van de industrie en de technische aspecten van de kabel bedrading up-to-date, kunt u concurrerend te zijn en te genieten van een lucratieve business.

Wat je nodig hebt

busje

Visitekaartjes

Mobiele telefoon

Installatiegereedschappen

laptop

Maak een business plan. In het te beschrijven lokale klanten die het meest waarschijnlijk uw bedrijf zou inhuren, zoals huiseigenaren, flatbewoners, appartement eigenaren van gebouwen, of nieuwe bedrijven die zijn te openen in het gebied. Een lijst van mogelijke obstakels die uw kabel aanbestedende bedrijf uit van de grond, zoals concurrentie of het ontbreken van een voldoende kabel en satelliet dekkingsgebied kon houden. Bereken uw kosten om het bedrijf te starten en uitvoeren van het voor een jaar zonder winst.

Bepaal de aard van de taken die u zal accepteren. U kunt de kabel en satelliet-tv te installeren en te installeren en service telefoon vaste lijnen en om uw kansen op het verwerven van klanten te verhogen. Voeg toe aan je lijst met Closed Circuit Television installatie en onderhoud. Kiezen zich te specialiseren of zijn een manusje van alles. Volg je sterke punten als een kabel aannemer.

Solliciteer voor een zakelijke licentie door het vragen van een verzoek van de afdeling van de inkomsten van uw staat. Als uw staat vereist een professionele licentie als goed, betogen dat de toepassing op hetzelfde moment. U kunt de vergunning van een kabel aannemer of de vergunning van een telecommunicatie-aannemer nodig hebben.

Een aanvraag voor een lening van de bank voor uw bedrijf. Dien uw business plan aan de bank. Als de lening officier je niet voor het volledige bedrag goedkeurt, vragen om een ​​lager bedrag of een beveiligde lening aan het busje die u nodig heeft om uw installatie apparatuur op te slaan en te reizen naar uw klanten te dekken.

Koop een motorvoertuig, bij voorkeur een busje. Om kosten te besparen, zoek in de advertenties of auto tijdschriften om een ​​gebruikte nut van te vinden. Belasting op apparatuur die u nodig heeft, zoals wire cutters, gereedschap riemen en bekabeling draad.

Begin klein door het houden van uw kantoor in uw bestelwagen. Koop een laptop met een draadloze kaart. Abonneren op een draadloze internet service, zodat u altijd verbonden. Koop een mobiele telefoon om te gebruiken voor alleen het bedrijfsleven.

Verzeker uw gereedschap, uw bestelwagen en jezelf. Neem contact op met een door de staat erkende verzekeringsagent om de dekking opties te bespreken voor uw bedrijf eigendom. Vraag ook hoe om te verzekeren tegen iets wat je overkomt voordat je genoeg verdienen om extra hulp te huren.

Bieden gratis kabel en bedrading voor non-profit organisaties en kerken te bouwen uw referral lijst. Haal uw bedrijfsnaam daar in positieve manier die je kunt bedenken.

Wordt een erkende dealer of een affiliate met de grote namen in de kabel en satelliet als DISH Network en DirecTV. Mogelijk moet u uw business plan en referenties voorleggen voordat je in staat om mee te doen zijn. Netwerk met telefoonmaatschappijen en security bedrijven.

De markt van uw bedrijf door te adverteren in de lokale krant. Neem contact op met de krant reclame-vertegenwoordiger. Onderhandelen over een lange termijn ad rente om geld te besparen. Print visitekaartjes en passeren ze uit vrij. Bouw een website waarop u nieuwe klanten te richten, zodat ze meer over uw diensten kunnen leren.

Bieden op overheidscontracten. Zoek naar advertenties in kranten en op de gemeentelijke websites. Voorstellen in reactie op de lokale, provinciale en federale aanvragen voor offertes. Huur een professionele schrijver om u te helpen met de voorstellen.

Share This Post