Index / Careers & Work / Hoe te beginnen een Tractor Zakelijk

Share This Post

Careers & Work

Hoe te beginnen een Tractor Zakelijk

De roep van de open weg drijft veel mensen in een carrière als vrachtwagenchauffeur. Dit is een taak die u toelaat om te reizen in het hele land en goederenvervoer en speciale grondstoffen van kust tot kust. Vrachtwagenchauffeurs deze dagen komen uit

AdvertisementDe roep van de open weg drijft veel mensen in een carrière als vrachtwagenchauffeur. Dit is een taak die u toelaat om te reizen in het hele land en goederenvervoer en speciale grondstoffen van kust tot kust. Vrachtwagenchauffeurs deze dagen komen uit verschillende achtergronden en opleidingsniveaus. Er zijn chauffeurs die een carrière verandering van artsen en advocaten als gevolg van de oproep van de open weg heeft op hen hebben gemaakt. De wens om te reizen en zien dit grote land van ons en ervaar het terwijl ze betaald heeft mannen en vrouwen aangetrokken gelijk.

Wat je nodig hebt

semi vrachtwagen

aanhangwagen

Investment capitol

CDL

Verzekering

Instappen Gear

Het ontwikkelen van een business plan. Voordat u besluit om te beginnen met nieuwe bedrijf te nemen de tijd om een ​​business plan te ontwikkelen en zet je doelen op papier. Dit zal u helpen op koers te blijven met uw bedrijf, geld besparen, u helpen om de financiering en hulp bij het maken van uw bedrijf winstgevend.

Onderzoek van de trucking-industrie grondig. Er zijn verschillende overheidsinstanties die de werking van de industrie bepalen en uw bedrijf nodig zal zijn om te voldoen aan de wetten die direct betrekking hebben op de werking van uw bedrijf. Agentschappen zoals het Department of Transportation regelen de uren van de dienstverlening voor vrachtwagenchauffeurs en bedrijven die actief zijn in de Verenigde Staten. Overheidsinstellingen, zoals de US Customs Service, Department of Motor Vehicles (DMV) en rechtshandhaving toezicht op de werking, veiligheid en vergunningverlening van de trucking-industrie, dus zorg ervoor dat uw bedrijf en medewerkers voldoen aan alle toepasselijke voorschriften en verzekeringseisen.

Het verkrijgen van de nodige opleiding en vergunningen die nodig zijn om de apparatuur die u van plan bent om te gebruiken in uw tractor bedrijf te runnen. Een CDL, (Commercial rijbewijs) is vereist voor alle bestuurders in de trucking-industrie en het bedrijf is verantwoordelijk voor het verzekeren van hun bestuurders voldoen aan de minimale wettelijke vereisten. Bestuurders die speciale soorten apparatuur of die het vervoer van bepaalde soorten goederenvervoer bedienen moet de juiste vermeldingen op hun licenties voor die operaties. Voorbeelden hiervan zijn aantekeningen voor doubles, triples en tankwagen en een gevaarlijk materiaal goedkeuring voor gevoelige of gevaarlijke vracht.

Het verkrijgen van de benodigde werkkapitaal. Het bedienen van een trucking bedrijf zal de aankoop of huur van dure apparatuur en de werkgelegenheid van gekwalificeerd personeel nodig. Uw bedrijf zal ook nodig zijn om de nodige verzekering vereist door de wet betreffende de werking van zwaar materieel op de openbare weg te handhaven.

Opzetten van een klantenbestand en beveiligen van de diensten van een goederentrein makelaar of begin je eigen. Vracht makelaars zijn de tussenpersonen tussen de trucking-industrie en de klanten of klanten die hun diensten gebruik maken. Zonder klanten klaar om uw trucking bedrijf inhuren om vracht te vervoeren, zal uw bedrijf nergens gaan. En voor een transportbedrijf, bewegen is levensader van het bedrijf.

Share This Post