Index / Bedrijf / Hoe te beginnen een Toy Zakelijk

Share This Post

Bedrijf

Hoe te beginnen een Toy Zakelijk

Het starten van een speeltje bedrijf zal een uitdagende inspanning zijn, maar het zien en verkopen van een product dat werd geboren uit uw verbeelding zal genoeg zijn belonen voor al je harde werk. De uren zal lang zijn, en je zult waarschijnlijk gec

Advertisement

Het starten van een speeltje bedrijf zal een uitdagende inspanning zijn, maar het zien en verkopen van een product dat werd geboren uit uw verbeelding zal genoeg zijn belonen voor al je harde werk. De uren zal lang zijn, en je zult waarschijnlijk geconfronteerd met afwijzing, maar na uw idee door middel zal het verschil maken in de wereld. Ruth Handler, de maker van Barbie, werd uitgelachen uit de Nationale Conventie Toy in New York. Mensen zeiden dat niemand haar poppen zou kopen, maar Ruth weigerde op te geven. Uiteindelijk iemand kochten haar poppen en Barbie zijn eentje draaide een ploeteren Mattel in een speeltje productie reus.

Wat je nodig hebt

Geld

Toy idee

Hebben een plan en schetsen het uit op papier. Trek uw speelgoed ideeën op te schalen en vervolgens beschrijven, stap-voor-stap, in essay vorm. Met behulp van een CAD (computer aided opstellen) programma zou nuttig zijn. Deze programma's zijn gemakkelijk te leren en zal het ontwerp-proces sneller te gaan dan het tekenen met de hand. Daarnaast zal het eindproduct er meer professioneel.

Woon jaarlijkse conventie van de Toy Industry Association om te controleren of de concurrentie. Word lid van de vereniging, zodat u de industrie insider tijdschrift te krijgen. Dit zal u helpen wat is het verkopen en wat niet te bepalen. Meer dan 20.000 mensen wonen de conventie jaarlijks, en 100.000 producten worden tentoongesteld. Pick-up literatuur en contactgegevens voor fabrikanten die een prototype voor u maken.

Analyseer uw ontwerp op basis van wat je ziet op de conventie. Zijn er producten die vergelijkbaar zijn met uw speelgoed die er zijn? Heeft u een niche die u zou kunnen vullen vinden? Is er iets bijzonders vonk uw aandacht die zou kunnen toevoegen aan uw totale ontwerp?

Alter uw ontwerp op basis van uw nieuwe ideeën.

Neem contact op met een handelsmerk advocaat en zorg ervoor dat u het handelsmerk uw idee. Het zou verschrikkelijk om je hart en hard werken in het ontwerpen van een stuk speelgoed te zetten alleen om iemand anders te stelen hebben.

Neem contact op met een van de fabrikanten u ontmoet op het speelgoed conventie en hebben hem de bouw van een prototype.

Als u vaststelt dat uw prototype te duur om te maken zal zijn, kunt u een professioneel grafisch ontwerper in te huren en maak een virtueel prototype. Je doel is om een ​​product aan beleggers te tonen en om materialen en fabricage specificaties te bepalen. Prototypes zijn one-of-a-kind en meestal kostbaar. Vergeet niet dat de kosten per eenheid zal naar beneden gaat, hoe meer eenheden die je maakt.

Ontwerp uw label, marketing materialen en verpakkingen. Vergeet niet, je bent branding jezelf, dus ga voor pakkende en gericht op uw niche.

Na uw prototype is perfect, het is tijd om te vervaardigen. Zorg ervoor dat u uw product op de juiste Time - de Toy Fair, de industrie de jaarlijkse vakbeurs wordt gehouden elk jaar in februari op de Jacob Javits Convention Center in New York. Je hoeft niet willen missen. Dit is waar Ruth Handler nam haar eerste orders voor Barbie van Sears en Roebuck.

Huur een stand op de Toy Fair. Ontwerp een lay-out die de ogen van potentiële kopers zal vangen.

Stuur ansichtkaarten naar de grote speelgoed kopers wanneer u de lijst te krijgen van uw congres registratie.

Ga naar de conventie en verkopen van uw hart uit.

Hints

Op een bepaald moment moet u op zoek naar investeerders. Ze worden op de loer rond het Verdrag van Toy ook. U kunt ook zoeken op het internet of de telefoon boeken van de grote steden, maar de face-to-face opwinding van het Verdrag van Toy is uw beste weddenschap. Beleggers zijn daar omdat ze op zoek zijn naar ... maken ze geloven dat het uw product dat ze hun geld achter zal zetten.

Raak niet ontmoedigd. Er is een markt voor een idee als de verkoper is gepassioneerd en vasthoudend, dus wees gepassioneerd en vasthoudend.

Share This Post